Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2023 – ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ 2024

2023 – ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ 2024

“ … ἐὰν μ λπηται νέλπιστον οκ ξευρήσει, νεξερεύνητον ἐὸν κα πορον.”

“Αν δεν ελπίζεις, δε θα βρεις το ανέλπιστο, που είναι ανεξερεύνητο και απλησίαστο.”

                                                             ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

Ένας χρόνος πέρασε, ένας χρόνος έρχεται και είναι για μένα ο τέταρτος κατά σειράν κατά τον οποίον ευρίσκομαι κρατούμενος για τις Ιδέες μου και μόνο για αυτές! Ο χρόνος που πέρασε για τους χρυσοκάνθαρους της αντιπληροφόρησης των ΜΜΕ πολυτελείας, ήταν καθ’ όλα “παραγωγικός”. Για όσους όμως θέλουν να δουν την Αλήθεια κατάματα ήταν μία ακόμη χρονιά παρακμής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ… ΞΕΧΑΣΑΝ

Είχα την χαρά να λάβω ευχές από πάρα πολλούς Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες για τα Χριστούγεννα σε πείσμα των καιρών, σε πείσμα της συνωμοσίας της σιωπής, σε πείσμα των ΜΜΕ που συστηματικά, με εξαίρεση ελάχιστες τιμητικές εξαιρέσεις, έχουν “θάψει” τόσο εμένα, όσο και τις δραστηριότητες και την ύπαρξη ακόμη του Νομίμου πολιτικού κόμματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αυτήν την στιγμή το πλέον σημαντικό είναι ότι άνθρωποι, οι οποίοι δεν γνώρισαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όταν ήταν σε πλήρη δράση, λόγω ηλικίας πολύ απλά, γιατί ήταν σχεδόν παιδιά, σήμερα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, από τον οποίο αγώνα με νόμο της η Νέα Δημοκρατία μου αφαίρεσε το δικαίωμα να συμμετέχω. Το πράττω με το μόνο μέσο που έχω, την γραφίδα μου. 

Ευχαριστώ επίσης και αυτούς που με λησμόνησαν, που υποκρίνονται ότι δεν με γνώρισαν ποτέ, που εξαφανίστηκαν και χάθηκαν στην ανωνυμία, στην οποία πάντοτε ανήκαν. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμη και στους εχθρούς μου, οι οποίοι συνέχισαν να με υβρίζουν και να με συκοφαντούν δολερά και ύπουλα εκεί όπου μπορούν γιατί εκεί όπου δεν μπορούν παριστάνουνε τους φίλους μου, προκειμένου να κλέψουν οπαδούς και ψήφους … Το ψέμα όμως δεν πάει μακριά και όλα θα έλθουν στο φως και ίσως όχι πολύ αργά.

“Όντας κρατούμενος πέρασα για όγδοη φορά στην ζωή μου τα Χριστούγεννα φυλακισμένος. Ούτε αυτό δεν σεβάστηκαν οι διάφοροι πουθενάδες, ΥΒΡΙΣΤΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ μου, που δεν έχουν περάσει για δράση Εθνική ούτε μία ώρα κρατούμενοι σε ένα αστυνομικό Τμήμα του ψευτορωμαίικου των Εθνομηδενιστών”.

2023 – ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

Σε πείσμα των καιρών και ενάντια στους προπαγανδιστές αυτού του άθλιο Συστήματος, του αντεθνικού μορφώματος του ψευτορωμαίικου θα αναφερθώ στα όσα συνέβησαν επιγραμματικά βεβαίως στο έτος 2023 αρχής γενομένης από τις εκλογές. Πριν από αυτές είχαν βρει την χώρα “λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί”, τεράστιες πυρκαγιές, ένα τραγικό δυστύχημα με ευθύνες σοβαρές της εξουσίας, που είχε διορίσει στην θέση του σταθμάρχη έναν άσχετο και άλλα πολλά … Όλοι έβριζαν τον Μητσοτάκη και την Ν.Δ., αλλά πήρε 41% δύο φορές!

Τραγωδία κυριολεκτικά και ο λεγόμενος εθνικός και πατριωτικός χώρος, όπου στην θέση της διωκόμενης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξέλεξαν βουλευτές τρία κόμματα το ένα χειρότερο από το άλλο τα οποία έχουν περάσει τόσοι μήνες και έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορούν και δεν θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση και αυτό είναι μία πολλή “βολική” λύση για την Ν.Δ. από το να έχει απέναντί της μία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Και τα χειρότερα έρχονται με γάμο ομοφύλων κ.λπ. και βεβαίως το μοίρασμα του Αιγαίου με τους Τούρκους, τις “Πρέσπες” του Αιγαίου, για τις οποίες μιλούσα και κανένας δεν με άκουγε.

Η Ν.Δ. προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα και έτσι βγήκε ο Σαμαράς και είπε ότι θα πρέπει ο υπουργός Καιρίδης να αποσύρει τον νόμο για την άδεια διαμονής στους λαθρομετανάστες. Η ΝΔ επισήμως με ανακοίνωσή της τον άδειασε. Και τι θα κάνει ο Σαμαράς τώρα μετά τις ενστάσεις τις οποίες δημόσια κατέθεσε για τον διάλογο με την Τουρκία και τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών και τώρα για το θέμα με τους λαθρομετανάστες; Μήπως θα αποχωρήσει από την Νέα Δημοκρατία; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία “βολεύεται” θαυμάσια με τις “ακροδεξιές” κορώνες του Σαμαρά και έτσι συγκρατεί το ρεύμα εξόδου των οπαδών της προς τα δεξιά, οπαδών οι οποίοι έχουν αγανακτήσει από την εθνομηδενιστική πολιτική της ΝΔ και την πλήρη αποτυχία της στην οικονομία, καθώς και την πλήρη υποταγή της στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, είτε αυτή αφορά τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, είτε οτιδήποτε επιβάλει σαν νόμο και δόγμα η τυραννία της “πολιτικής ορθότητας”.

“… ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΚΑΤΟΥ ΑΛΛΟ ΣΚΑΛΙ”

Αμφίβολο είναι εάν θα κατορθώσει η ΝΔ να συγκρατήσει τους λεγόμενους “δεξιούς” ψηφοφόρους της και θέτω τα εισαγωγικά στο “δεξιούς” γιατί για εμάς η έννοια και ο όρος δεξιά είναι φθαρμένη και εξευτελισμένη εδώ και πολλές δεκαετίες και γι’ αυτό και δηλώνουμε Εθνικιστές και όχι … “δεξιοί”. 

Όλα φαντάζουν δυσοίωνα, με τον Εθνικισμό ουσιαστικά εκτός νόμου και κάποιες καρικατούρες με την βοήθεια του Συστήματος να προσπαθούν να καλύψουν το πολιτικό κενό. Θα τα καταφέρουν; Ο χρόνος θα δείξει. Ο σκοτεινός σοφός από την Έφεσο, ο Ηράκλειτος, είχε γράψει ότι εάν δεν ελπίζεις στο ανέλπιστο, τότε δεν θα έλθει ποτέ! Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το Έθνος μας περνά από εποχές σκοτεινές, από καιρούς παρακμής και εκφυλισμού με ανάξιους και ουτιδανούς εξουσιαστές. Ίσως(ΕΙΘΕ!) ο στίχος του Κωστή Παλαμά στα χρόνια που έρχονται να γίνει πραγματικότητα, “να μας λυπηθεί της ΑΓΑΠΗΣ ο Θεός” και να επαληθευτεί η προφητεία:

“ … και μην έχοντας
πιο κάτου άλλο σκαλί
να κατρακυλήσεις πιο βαθιά
στου Κακού τη σκάλα, –
για τ’ ανέβασμα ξανά που σε καλεί
θα αιστανθείς να σου φυτρώσουν,
ω χαρά! τα φτερά, τα φτερά
τα πρωτινά σου τα μεγάλα!”

ΕΥΧΟΜΑΙ σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες το έτος 2024 να είναι για αυτούς γεμάτο υγεία και ανάταση εθνική και προπαντός εύχομαι στον απανταχού ελληνισμό επιτέλους να φανεί αντάξιος της Ιστορίας και των Εθνικών του πεπρωμένων. 

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πριν από την αυγή είναι και το πιο βαθύ σκοτάδι της νύχτας. Ίσως από αυτό το βαθύ σκοτάδι ανατείλει μια νέα αυγή για το Έθνος, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Exit mobile version