Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυστραλός δημοσιογράφος σε ρεπορτάζ του για την Ελλάδα ανέφερε: “Δεν έχω δει χειρότερο μέρος στην Ελλάδα από την Ομόνοια”

Αυστραλός δημοσιογράφος σε ρεπορτάζ του για την Ελλάδα ανέφερε: “Δεν έχω δει χειρότερο μέρος στην Ελλάδα από την Ομόνοια”

Γιατί το 2004 η Ομόνοια ήταν καθαρή; Μάλλον δεν θέλουν και όχι δεν μπορούν να καθαρίσουν το κέντρο!

Ένας από τους πλέον δημοφιλείς Αυστραλούς δημοσιογράφους, με εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους στο youtube με το όνομα Spanian παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για την Ελλάδα. Ο Αυστραλός περπάτησε και βιντεοσκόπησε κρυφά με την κάμερα του κινητού του τους δρόμους γύρω από την πλατεία Ομόνοιας.

Αυτά που παρουσίασε μόνο ντροπή μπορούν να προκαλούν σε αυτούς που διοικούν το ελληνικό κράτος και δεν αναφερόμαστε μόνον στο σήμερα, αλλά στις τελευταίες δεκαετίες. Είδε ανθρώπους να ψάχνουν σε κάδους σκουπιδιών για τροφή, είδε άστεγους με σεντόνια να κοιμούνται σε κουτιά, μεθυσμένους να βρίζουν περαστικούς και βεβαίως ελεύθερα να γίνεται χρήση ναρκωτικών. Όπως είπε “αυτός είναι ο χειρότερος δρόμος με ναρκωτικά στον κόσμο, που έχω περπατήσει ποτέ”! Χρήση ναρκωτικών γίνεται παντού, είπε στην συνέχεια, αλλά έτσι ανοικτά να γίνεται η χρήση δεν το περίμενα, αυτό που είδα στην Ελλάδα είναι εντελώς σοκαριστικό, έχω παρανοήσει, βλέπω γυναίκες να εκδίδονται και η αστυνομία να βρίσκεται σχεδόν δίπλα και να μην επεμβαίνει! 

Αυτά που είδε ο Αυστραλός τα ξέρουν σχεδόν όλοι οι Έλληνες, οι οποίοι αποφεύγουν να προσεγγίσουν την περιοχή, που κάποτε ήταν το κέντρο των Αθηνών. Το ερώτημα που τίθεται είναι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να σταματήσουν αυτό το αίσχος; Το δεν μπορούν δεν πείθει.. Πως μπόρεσαν για την μεγάλη μπίζνα των olympic games του 2004; 

Exit mobile version