Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν με ύπουλο τρόπο αμφισβητούν την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων οι ιστορικοί της παγκοσμιοποίησης 

Όταν με ύπουλο τρόπο αμφισβητούν την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων οι ιστορικοί της παγκοσμιοποίησης 

Χριστίνα Κούλουρη: “Οι Νεοέλληνες κατακτώντας την θέση των φυσικών απογόνων της αρχαίας Ελλάδας…”

Την πρώτη φορά που ακούσαμε για την καθηγήτρια Χριστίνα Κούλουρη, η οποία υπερασπίστηκε το βιβλίο της Ρεπούση, ήταν όταν είχε δηλώσει ότι είναι άστοχος ο όρος “τουρκοκρατία” για τους αιώνες της σκληρής δουλείας και του σφαγιασμού του Ελληνισμού από τους Οθωμανούς! Δεν είναι είναι μόνον αυτή, είναι μία πλειάδα ιστορικών (έτσι δηλώνουν και είναι σύμφωνα με τα τυπικά τους προσόντα), οι οποίοι ευθέως αμφισβητούν την Ιστορία του Παπαρρηγόπουλου και του Ζαμπέλιου ως εθνική φαντασίωση. 

Στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, που στηρίζει την “δεξιά” Ν.Δ., υπήρχε άρθρο της Χριστίνας Κουλούρη περί αρχαιολατρείας στο οποίο χαρακτηριστικά ανέφερε: 

“Οι Νεοέλληνες αυτοπροσδιορίζονταν ταυτόχρονα ως ιδιοκτήτες και ως φύλακες της αρχαίας κληρονομιάς. Κατακτώντας την θέση των φυσικών απογόνων της αρχαίας Ελλάδας…”

Τι μας λέει με απλά λόγια η καθηγήτρια; Ότι οι σημερινοί Έλληνες αυτοπροσδιορίζονται και κατέκτησαν την θέση των φυσικών απογόνων της αρχαίας Ελλάδος, δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν είναι φυσικοί απόγονοι, αλλά κατέκτησαν την θέση αυτή! 

Για αυτήν δεν έχει καμία σημασία ακόμη και η Επιστήμη που πιστεύουν ως νέα θρησκεία, η οποία δια της Γενετικής έχει αποδείξει ότι οι σημερινοί Έλληνες στην συντριπτικοί τους πλειοψηφία είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων. Μάλιστα ο περίφημος αμερικανός ανθρωπολόγος Κάρλτον Κουν, γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του “Οι φυλές της Ευρώπης” ότι οι σημερινοί Έλληνες ελάχιστα διαφέρουν από τους αρχαίους Έλληνες της κλασικής περιόδου. Όλα αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για την καθηγήτρια Κουλούρη, η οποία επιμένει ότι οι σημερινοί Έλληνες κατέκτησαν και δεν είναι οι φυσικοί απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. 

Exit mobile version