Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής για “Σπαρτιάτες”

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής για “Σπαρτιάτες”

«Το τενεκεδένιο στέμμα τους θα σκουριάσει, αλλά η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων θα μείνει”…

Είναι δυνατόν να επιλέγουμε έναν αποτυχημένο πολιτευτή του Λεβέντη και να τον κάνουμε με απάτη χρησιμοποιώντας το όνομα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πρόεδρο ενός εθνικιστικού κόμματος; Είναι δυνατόν να θέλουμε να τον αντικαταστήσουμε μόλις καταλάβαμε ότι δεν θα είναι υποχείριό μας με έναν (θαυμάστε αξίωμα!) διαμερισματικό σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας στον δήμο Αθηναίων; Και όμως είναι! Και αυτός που τα έκανε όλα αυτά τώρα κάνει τον “Αλέκο” … 

Για το ζήτημα του κόμματος “Σπαρτιάτες” είχε πάρει θέσει ο πρώην με νόμο της Ν.Δ. Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συναγωνιστής Μιχαλολιάκος και σας παραθέτουμε το σχετικό τότε δημοσίευμα:

«Το τενεκεδένιο στέμμα τους θα σκουριάσει, αλλά η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων θα μείνει. Τα ΜΜΕ του κατεστημένου, αγκάλιασαν με στοργή αυτόν τον τραγέλαφο, που εμφάνισαν ως “διάδοχο της Χρυσής Αυγής”», είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος για το κόμμα «Σπαρτιάτες» … «Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του προέδρου του κόμματος αυτού, Στίγκα, ο οποίος είπε, ότι ποτέ δεν ήλθε στην Χρυσή Αυγή, γιατί απεχθανόταν την βία. Ο ίδιος ο Στίγκας όμως είχε πάει στο κόμμα του πρώην βουλευτού Γιάννη Λαγού και δέχθηκε τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη. Αυτοί δεν ήταν Χρυσή Αυγή, που δήθεν απεχθανόταν;», υπογράμμισε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Επιμένω ότι το στέμμα τους είναι τενεκεδένιο και ο καιρός θα δείξει, ποιοι κάναν λάθος, ποιοι πρόδωσαν την ιδέα, στην οποία υποτίθεται ότι πίστευαν, αλλά δεν την πίστεψαν ποτέ. Αλήθεια, όλοι αυτοί που ψήφισαν μαζί με “Έλληνες ανεξαρτήτως χρώματος” και έτυχε να είναι σε κάποια από τις μεγαλειώδεις πορείες με τις δάδες, με τις γαλανόλευκες και τα μαυροκόκκινα λάβαρα της Χρυσής Αυγής, δεν ντρέπονται;», λέει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

 

Exit mobile version