Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: 2024 – Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τις Πρέσπες της Μακεδονίας στις “Πρέσπες” του Αιγαίου …

2024 – Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Από τις Πρέσπες της Μακεδονίας στις “Πρέσπες” του Αιγαίου …

« Ο Εθνικισμός είναι μια πνευματική κίνησις, μία επανάστασις ψυχών κατά της υφισταμένης τάξεως των πραγμάτων … Ο Εθνικισμός είναι το σύμβολο μιας πίστεως, μιας ολοκληρωμένης κοσμοθεωρίας. Και οι εθνικιστές είναι οι πιστοί της θρησκείας αυτής …” ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΕΖΑΝΗΣ

Την ίδια ώρα κατά την οποία το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο αυτής της χώρας και τα φερέφωνά τους ΜΜΕ πολυτελείας ασχολούνται με τις “αρλούμπες” που λέει ο Κασσελάκης και με την Ν.Δ. που θα μας κάνει Ελβετία του Νότου, όπως λέει, όπως θα μας έκανε Δανία του Νότου ο Τζωρτζ Παπανδρέου στο παρελθόν, η Πατρίδα μας άγεται από την μία εθνική ήττα στην άλλη! Αν η Ρωσία τελικά νικήσει, που όλα δείχνουν ότι θα νικήσει στην Ουκρανία και οι Αμερικάνοι απαγκιστρωθούν από την περιοχή, ποια θα είναι η θέση της Ελλάδος, που έχει ταχθεί και με την συναίνεση της αριστεράς με το “ραμολιμέντο”, που παριστάνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάιντεν; Για ποιο λόγο κάναμε αλήθεια εχθρό μας την Ρωσία; 

Το χειρότερο δεν υπάρχει ένα κίνημα εθνικό, έστω εθνικό όχι εθνικιστικό, το οποίο να αντισταθεί στο ξεπούλημα αυτό της πατρίδας μας. Ήταν Οκτώβριος του 2020 όταν ένα ολόκληρο Σύστημα καταδίκασε σαν “εγκληματική οργάνωση” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κτυπήθηκε καίρια το αληθινό εθνικιστικό κίνημα. Θυμίζουμε τι είχε πει τότε ο αρχιτέκτονας της πολιτικής σκευωρίας εναντίον μας:  «Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία δήλωσε  ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς  για την καταδίκη της  Χρυσής Αυγής”.  

Μετά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το χάος … Ούτε μία συγκέντρωση, ούτε μία πορεία, παρά μόνο καρικατούρες, που επιβεβαίωσαν το γνωστό ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν Ιστορία και όλοι οι άλλοι, που ακολούθησαν σαν … “διάδοχοί” της φάρσα, όπως αποδεικνύει ο χρόνος. 

Η φάρσα των ψευτοεθνικιστών

Την ίδια περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα βρίσκεται κυριολεκτικά στο απόσπασμα το παμπόνηρο αντεθνικό Σύστημα έχει φροντίσει να καλύψει, έτσι νομίζει τουλάχιστον, το πολιτικό κενό με τρία κόμματα-φάρσα, τα οποία εμφανίζει ως “διαδόχους” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και “ακροδεξιά”. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την πρώτη στιγμή μετά τις εκλογές του 2023 κατήγγειλε την συμπαιγνία την στημένη από την Νέα Δημοκρατία, αλλά βέβαια δεν την άκουσε κανείς γιατί φρόντισαν να πνίξουν την φωνή της κι έτσι το βράδυ των εκλογών λαμβάναμε συγχαρητήρια για την επιτυχία ενός κόμματος απάτη, αποτελούμενο από γυρολόγους των κομμάτων και πρώην νεοδημοκράτες και λοιπά υλικά κατεδαφίσεως κομμάτων, τα οποία ήσαν προϊόντα πολιτικών τυχοδιωκτών χωρίς κανένα Ιδεολογικό περιεχόμενο και ιστορία.

Το Σύστημα βολεύτηκε θαυμάσια έχοντας απέναντί του τέτοιους αντιπάλους και θα συνεχίσει να βολεύεται όσο έχει αυτούς ως αντιπάλους. 

Για να κτυπηθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χρησιμοποιήθηκε κάθε είδους παλιανθρωπιά και δόλος και απάτη και βεβαίως μία επιχείρηση “δολοφονίας χαρακτήρα” εναντίον μου, στην οποία συμμετείχαν και “χρυσαυγίτες”, φιλόδοξοι αρχομανείς “μεσσίες”, στους οποίους είχαν φουσκώσει τα μυαλά επιτήδειοι κόλακες του Συστήματος. Βασικό τους επιχείρημα ότι ο Μιχαλολιάκος ήταν φθαρμένο πολιτικό προϊόν. Πόσο όμως αυτό ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα;  

Δημοσκόπηση  Δεκεμβρίου 2017-2018: Τρίτος σε δημοφιλία ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος!

“Φθαρμένο” πολιτικό προϊόν ο Μιχαλολιάκος έλεγαν οι “εθνικοπατριώτες” και οι δωσίλογοί τους, δωσίλογοι και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και κάποιοι μέσα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που θέλανε να γίνουν Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη και ροκάνιζαν την ψυχή του Κινήματος με ύπουλο πόλεμο ενάντια στον ιδρυτή και ηγέτη του. Και συνεχίζουν και σήμερα την ίδια τακτική. Γιατί αλήθεια από κεκτημένη ταχύτητα ή μήπως γιατί βλέπουν ότι οι γνήσιοι Χρυσαυγίτες δεν τους ακολούθησαν στα δολερά σχέδιά τους; 

“Φαρμένο” προϊόν … και όμως τέλη του ’17 αρχές του ’18 ήμουν τρίτος σε δημοφιλία πολιτικός αρχηγός και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτο κόμμα και αυτό ίσχυε μέχρι τους πρώτους μήνες του 2019 όταν ένα ολόκληρο Σύστημα στράφηκε εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την βοήθεια και “χρυσαυγιτών”. Τα γραπτά όμως μένουν και όσο για τα περί “φθαρμένου πολιτικού προσώπου”, που έλεγαν οι ρουφιάνοι για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε το παρακάτω:  

“Η δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία ΚΑΠΑ RESEARCH στην Πελοπόννησο,  ακτινογραφεί τις πολιτικές επιθυμίες των Πελοποννησίων … Από αυτήν προκύπτει σαφής κόπωση από την παρουσία και λειτουργία των βουλευτών, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε πολύ χαμηλά ποσοστά, ενώ η Χρυσή Αυγή κρατά την τρίτη θέση … Στην ίδια δημοσκόπηση, ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, έρχεται τρίτος σε δημοφιλία.”

“Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον”

Ακόμη και στις αρχές του 2019 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν σε όλες τις δημοσκοπήσεις τρίτο κόμμα και η φθορά η δημοσκοπική άρχισε όταν η Νέα Δημοκρατία με περισσή υποκρισία αποφάσισε να υποκρίνεται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με προπαγάνδα από πονηρούς πολιτευτές και κομματάρχες της ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες, θα καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών και άλλα φαιδρά. Δυστυχώς τους πίστεψαν πολλοί, άλλοι από αφέλεια και άλλοι από συμφέρον γιατί έβλεπαν ότι γίνεται εξουσία και δεν αντέχανε άλλο το “περιθώριο” εκτός εξουσίας, δηλαδή ρεμούλας και ρουσφετιών, οι λεγόμενοι “εθνικιστές”, οι οποίοι δεν είναι εθνικιστές σύμφωνα με τον ορισμό του Βεζανή, δεν πιστεύουν στον Εθνικισμό σαν θρησκεία και κοσμοθεωρία, αλλά σαν πολιτική επιλογή και ο εθνικισμός είναι κάτι πολύ περισσότερο από πολιτική επιλογή. 

Έτσι φθάσαμε μέσα από πλήθος παρανομιών, μεταξύ των οποίων ακόμη και παραβίαση του προεκλογικού νόμου για την προβολή των κομμάτων με τον αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ακόμη και από την κρατική τηλεόραση, στο 2,93% που μαγείρεψαν τέκτονες και αρχιτέκτονες του ψεύδους. Αλλά όλα αυτά είναι ιστορία. Το ζήτημα είναι τώρα τι γίνεται το 2024, που η Πατρίδα χάνεται, η Ελλάδα σβήνει.

Πρώτα απ’ όλα όσοι είναι αληθινοί Εθνικιστές, που πιστεύουν στον Εθνικισμό σαν θρησκεία και κοσμοθεωρία, πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στις καρικατούρες, που τους έχει στήσει σαν παγίδες εγκλωβισμού τους το ίδιο το Σύστημα και να αγωνιστούν με πάθος για Πίστη, Φυλή, Εθνική ταυτότητα και όλα αυτά σημαίνουν ολοκληρωτικό πόλεμο ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και την “πολιτική ορθότητα” σε μία υπέροχη επέλαση ακόμη κι εάν αυτή είναι ένα επικό Βαγκνερικό φινάλε γιατί οι Θερμοπύλες πάντα πιο ένδοξες ήταν από τις Πλαταιές.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  

Exit mobile version