Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δημοκρατία και η λίστα Επστάιν

Η δημοκρατία και η λίστα Επστάιν

“Μ’ από την κόλασή μου, σου φωνάζω:

Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω.”

Γαλάτεια Καζαντζάκη

Με αφορμή την δημοσίευση πολλών ονομάτων του “αγγελικά πλασμένου” μεταπολεμικού κόσμου και κυρίως της ηγεσίας του της δημοκρατικής, του μαστροπού ανηλίκων Ιουδαίου Επστάιν, μας γεννάται ο προβληματισμός κατά πόσον αυτοκτόνησε ή τον αυτοκτόνησαν στην φυλακή. Χαρακτηριστικά είναι και τα παρακάτω.

Σε μια κατάθεση που έδωσε η Σάρα Ράνσομ, θύμα του Έπσταϊν. -τμήματα της οποίας συμπεριλήφθηκαν ως τεκμήρια σε ένα από τα αρχεία που αποσφραγίστηκαν τη Δευτέρα- κατέθεσε ότι ένας φίλος της «είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον». Κατέθεσε ενόρκως ότι οι συναντήσεις αυτές είχαν βιντεοσκοπηθεί από τον Επστάιν – και ότι η ίδια είχε δει αργότερα τις ερωτικές κασέτες.

Σε έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, η Ράνσομ σημείωνε: «Όταν η φίλη μου είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο Τζέφρι σε κάθε περίπτωση είχε βιντεοσκοπήσει τις επαφές».

Γράφει ακόμη: «Όταν η φίλη μου βρήκε τελικά το θάρρος να μιλήσει και πήγε στην αστυνομία το 2008 για να καταγγείλει τι είχε συμβεί, δεν έγινε τίποτα και ταπεινώθηκε εντελώς από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο πήγε για να καταγγείλει τι είχε συμβεί με τον Έπσταϊν, τον Κλίντον, τον Μπράνσον και τον πρίγκιπα Άντριου».

Αυτή είναι η άρχουσα τάξη της μεταπολεμικής δημοκρατίας, η οποία ενίκησε τον φασισμό και εξουσιάζει σήμερα τον κόσμο!   

Exit mobile version