Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας, η θέση της Εκκλησίας και η πολιτική των νεοταξιτών

Εαν το άλας μωρανθή εν τινι αλισθήσεται ?Εις ουδέν ισχύειν ετι ει μη βληθήναι έξω και καταπατήσθαι υπό των ανθρώπων….
Αγαπημένοι μου συναγωνιστές καλησπέρα σας και καλή Χρονιά! Μπήκαμε σε μία νέα χρονιά  η οποία με το καλημέρα της ξεκίνησε με πολύ άσχημους οιωνούς..

Η κυβέρνηση θέλοντας να υπηρετήσει τους ισχυρούς της ημέρας ανα την Ευρώπη, και οσμιζόμενη ενδεχομένως ότι τρίτη τετραετία δεν θα υπάρξει υπό το προσωπείο της μεταρρύθμισης επιδιώκει τη νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας δια του γάμου όπως λένε αλλα και την υιοθεσία παιδιών.
Το επιχείρημά τους δε είναι ότι πολλά παιδιά παραμένουν στα ιδρύματα και θα μπορούσαν να διατεθούν σε αυτούς τους ανθρώπους που, όπως λένε έχουν να προσφέρουν αγάπη…
Τα παιδιά γεννιούνται απο πατέρα και μητέρα και η απώλεια του ενός εκ των δυο συνοδεύει το παιδί σε όλη του τη ζωή με πλείστες όσες συνέπειες στην ψυχική του υγεία. Δυστυχώς αυτό το εξώθεσμο και άθεσμο αμάρτημα η κυβέρνηση θέλει να το κάνει δυνατό με νόμο του κράτους, τη στιγμή που πολλά νόμιμα ζευγάρια περιμένουν χρόνια ολόκληρα να υιοθετήσουν ένα παιδί και δεν το κατορθώνουν πολλά από αυτά…
Και αν η άκρως καταδικαστέα στάση της Ελληνικής κυβέρνησης βάζει σε απορία και προβληματισμό τον ελληνικό λαό, τι θα πρέπει να πούμε για την Εκκλησία που τηρεί λέει στάση αναμονής ?
Οι μέρες που ζούμε είναι μέρες που οι πάντες θα πρέπει να πάρουν ΄θέση. Δεν είναι αυτό από τα ζητήματα του άσε και θα δούμε. Τι να δούμε ?Ο Πρωθυπουργός της χώρας ζητάει να δοθεί το μέλλον της πατρίδας μας που είναι τα παιδιά στους ομοφυλόφιλους…Στην αρχαία Αθήνα ο Σόλωνας είχε νομοθετήσει ότι όποιος κίναιδος διαφθείρει νέους με οποιονδήποτε τρόπο, και επομένως σκοτώσει το μέλλον της πόλης να εκτελείται…Για την Εκκλησία ισχύει η ανωτέρω ρήση του Χριστού για μένα. Σε καιρούς επικίνδυνους όπως αυτοί αν οι πνευματικοί πατέρες δε μιλήσουν και δε στηλιτεύσουν την ανομία των ισχυρών τι άλλο έμεινε για τον παραζαλισμένο ελληνικό λαό που έχει χάσει το λογαριασμό από την παράδοση στην ανομία και το έγκλημα ?
Και ναι, θα περιμένουμε να έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο όχι για να δούμε τι θα πει ο πρωθυπουργός αλλά για να δούμε πόσοι βουλευτές τιμούν τα παντελόνια τους, την αξιοπρέπειά τους και προπαντός τη συνείδησή τους που σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι και το μοναδικό κριτήριο για να ψηφίσει κάποιος βουλευτής στις ψηφοφορίες της Βουλής ?
Τελικά αντιληφθήκαμε αυτές τις ημέρες αν μη τι άλλο για ποιό λόγο ήθελαν οπωσδήποτε να βρεθεί η ΧΑ εκτός Βουλής.Ηταν η μόνη που θα ήταν τέρμα αντίθετη σε όλα αυτά τα πρωτόγνωρα και έξω πάσης λογικής μέτρα που ετοιμάζουν…
Θα επανέλθουμε όταν το ζήτημα έλθει στη Βουλή. Ως τότε εύχομαι καλή δύναμη σε όλους μας γιατι τα γεγονότα θα δοκιμάσουν τη λογική και τις αντοχές μας.
                                                      Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
                                                  Κωνσταντίνα Σκιά
Exit mobile version