Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στον “φασισμό” των … αντιφασιστών!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στον “φασισμό” των … αντιφασιστών!

“… Έστι δὲ πάσῃ γῇ τὸ βέλτιστον ἐναντίον τῇ δημοκρατίᾳ … ἐν τῷ δήμῳ ἀμαθία τε πλείστη καὶ ἀταξία καὶ πονηρία.”

“Σε όλο τον κόσμο το καλύτερο τμήμα των πολιτικών είναι εναντίον της δημοκρατίας … Στην δημοκρατία στον λαό επικρατεί πολλή αμάθεια και απειθαρχία και διαφθορά” 

                                 

                                   ΞΕΝΟΦΩΝ – ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η Πατρίδα μας ευρίσκεται σε παρακμή και αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύει και όποτε μία χώρα κινδυνεύει οι “πατριώτες” ανησυχούν και αποφασίζουν να αρχίσουν συζητήσεις για “ενότητα”. Εμείς βέβαια οι Χρυσαυγίτες για τους “πατριώτες” τους εκθέτουμε και δεν είμαστε “πατριώτες” (και ευτυχώς!) κι έτσι η “ενότητα” αυτή δεν μας αφορά. 

Όσο για αυτήν την περίφημη “ενότητα” κάποιοι την πιστεύουν ειλικρινά και κάποιοι την επικαλούνται ίσα-ίσα για να μην πραγματοποιηθεί ποτέ, λειτουργώντας ως πέμπτη φάλαγγα του Συστήματος. Έτσι λοιπόν από την πλευρά μας θα ευχηθούμε καλή επιτυχία εις τους περί την “ενότητα” ανησυχούντες ή μάλλον καλή Νέα Δημοκρατία γιατί εκεί καταλήγουν … 

Στην χώρα επικρατεί απόλυτη “ειρήνη”, παθητικότητα και παραίτηση, η οποία ίσως να είναι η νηνεμία πριν την καταιγίδα, αλλά ενδεχομένως και σημάδι μίας σήψεως που προχωρεί και προχωρεί μέχρι να σαπίσει κυριολεκτικά ολόκληρο το σώμα της Πατρίδας!

Μεγάλα τα προβλήματα και σημαντικά, τα οποία είχε υποσχεθεί ότι θα λύσει η Νέα Δημοκρατία προεκλογικά και τα οποία ούτε έχει επιτύχει να τα λύσει, ούτε φαίνεται ότι θα συμβεί αυτό στο μέλλον. Ένα από τα συνθήματά μας ήταν ότι τα ακραία προβλήματα απαιτούν και ακραίες λύσεις και ήταν αυτός ένας από τους λόγους που βρεθήκαμε κυριολεκτικά στο απόσπασμα και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής γιατί ήμασταν οι “κακοί φασίστες”.

“Δημοκρατία” κατά “Φασισμού”

“Η Δημοκρατία είναι το μονογενές και γνήσιο παιδί του Καπιταλισμού, και το όργανό του που επιβάλλει τη θέλησή του κάνοντάς την να φαίνεται ως ή λαϊκή θέληση.”

                                                                 Ιωάννης Μεταξάς

Το Σύστημα ανησυχεί και εξορκίζει τον “Φασισμό” της Χρυσής Αυγής. Υποκριτικά(στα λόγια …) εξορκίζει επίσης και μια δήθεν “ακροδεξιά” πολιτικά ανύπαρκτη, η οποία θαυμάσια το βολεύει.

Η κατάσταση όμως δεν θα σταματήσει εδώ, αφού και οι λαθρομετανάστες θα συνεχίσουν να έρχονται και να παραμένουν στην Ελλάδα και οι υποχωρήσεις απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις επίσης θα συνεχίζονται και όσο για την Μακεδονία κανείς δεν λέει πλέον λέξη για αυτήν. Αλήθεια, τα συλλαλητήρια και οι διαδηλώσεις για την Μακεδονία στις αρχές του 2019 έγιναν για την Μακεδονία ή για την Νέα Δημοκρατία; Γιατί τώρα, που κυβέρνηση είναι πλέον η Νέα Δημοκρατία, εξαφανίστηκαν και τα πλήθη των “Μακεδονομάχων” μάλιστα μετά την συμφωνία των Πρεσπών, που χάρισε εθνότητα και γλώσσα “μακεδονική” στους Σκοπιανούς ενάντια στην ιστορική πραγματικότητα, είναι έτοιμη να προχωρήσει και σε αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης επί τα χείρω για την Ελλάδα, συνθήκη η οποία κατά την γνώμη μας ήταν ήδη δυσμενής για την πατρίδα μας με ευθύνη του Ελευθερίου Βενιζέλου το 1923.  Έτσι απέμειναν μόνον οι πάντοτε λίγοι ορκισμένοι Πατριώτες και κανένας άλλος. 

Οι υπόλοιποι μάζεψαν τα σημαιάκια τους και στήθηκαν στις ουρές των κομματικών γραφείων της Ν.Δ., περιμένοντας τον διορισμό τους, την εξυπηρέτηση, το ρουσφέτι. Τα όσα συμβαίνουν όμως ανησυχούν το Σύστημα και έτσι διαβάσαμε σε μεγάλο ΜΜΕ τα παρακάτω:

“Ο φασίστας που κρύβεται μέσα μας … , Γιώργος Χελάκης, Πρώτο Θέμα: “Ο εκφασισμός μιας σημαντικής μερίδας της ελληνικής κοινωνίας είναι προ των πυλών. Η “Χρυσή Αυγή” βρίσκεται εκτός Βουλής αλλά οι απόψεις και η νοοτροπία της έχουν εισχωρήσει στο κοινωνικό σώμα.”

Αυτά λέει ο αρθρογράφος του Πρώτου Θέματος και μας δίνει την ευκαιρία να ρωτήσουμε: Πώς είναι δυνατόν να “τέλειωσε” η Χρυσή Αυγή, όταν οι απόψεις της έχουν εισχωρήσει στο κοινωνικό σώμα; Μήπως, όμως, αυτός ο “φασίστας” τελικά είναι και η μεγάλη ελπίδα και την επιβίωση και την Υπερηφάνεια του μεγάλου μας Έθνους;

Ποιοι τελικά όμως είναι οι “φασίστες”;

Φραγκλίνος Ρούζβελτ: “Φασισμός είναι η ιδιοκτησία της κυβέρνησης από οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική εξουσία”

Ο ορισμός αυτός του προέδρου των ΗΠΑ και μάλιστα στην περίοδο του Παγκοσμίου Πολέμου, περιγράφει θαυμάσια ως φασιστικό το κοινοβουλευτικό καθεστώς του μεταπολέμου, αφού πράγματι το κράτος και η κυβέρνηση έχει περάσει στα χέρια της πλουτοκρατίας η οποία ελέγχει τα πάντα. 

Αξίζει, όμως, τον κόπο επί του προκειμένου μία παρένθεση σχετικά με την χρήση του όρου αυτού, του όρου “φασίστας” και “φασισμός”. Ιστορικά η χρήση του όρου αυτού έγινε από τους μπολσεβίκους από τις αρχές ακόμη της δεκαετίας του 1920 ενάντια σε όποιον ήταν κατά του κομουνισμού. Για την Σοβιετική Ένωση και την προπαγάνδα της “φασίστες” ήταν και οι Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες, τους οποίους αποκαλούσαν με τον όρο “σοσιαλφασίστες”. Με δύο λόγια, “φασίστες” ήταν για την αριστερά οι πάντες πλην της αριστεράς!

Ποιοι τελικά όμως είναι οι “φασίστες” σύμφωνα με την σημασία, την οποίαν έχει σήμερα ο εν λόγω όρος;  Ας δούμε έναν ορισμό από το βιβλίο ενός έγκριτου αντιφασίστα ιστορικού και ας προσπαθήσουμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας:

«Στα τέλη του εικοστού αιώνα ο όρος ΦΑΣΙΣΜΟΣ παραμένει ίσως ο πιο ασαφής από τους σημαντικούς πολιτικούς όρους …  O όρος έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τους αντιπάλους του παρά από τους υποστηρικτές του … Η λέξη φασίστας είναι μια από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες υποτιμητικές πολιτικές εκφράσεις, και συνήθως υποδηλώνει «τον βίαιο», «τον κτηνώδη», «τον καταπιεστικό» ή «τον δικτατορικό». Αν όμως φασισμός δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο απ’ αυτό, τότε τα κομμουνιστικά καθεστώτα, για παράδειγμα, θα έπρεπε πιθανόν να ενταχθούν στην κατηγορία των πιο φασιστικών καθεστώτων, αποστερώντας έτσι τη λέξη από κάθε χρήσιμο προσδιορισμό». 

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ», ΣΤΑΝΛΕΪ  ΠΕΪΝ, ΣΕΛΙΔΑ 21, ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΦΙΛΙΣΤΩΡ” – ΑΘΗΝΑ 2000

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα παραπάνω ο όρος “φασίστας” και “φασισμός” δεν αφορά εις ουδεμία των περιπτώσεων την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αφού η σημασία που έχουν πάρει οι λέξεις είναι εντελώς διαφορετικές από τον προσδιορισμό μιας πολιτικής ταυτότητας και συγκεκριμένα της ταυτότητας των εθνικιστικών κινημάτων του μεσοπολέμου σε ολόκληρη την Ευρώπη, κινημάτων εμπνευσμένων από το κίνημα του Ρομαντισμού, από ένα πνεύμα ενάντια στην Γαλλική Επανάσταση και τον Διαφωτισμό, ενάντια σε έναν κτηνώδη “εκσυγχρονισμό”, ο οποίος στέκεται ενάντια σε Παράδοση, Εθνική Ταυτότητα και Ιστορία. 

Αντίθετα φασίστες με την απαξιωτική έννοια του όρου είναι οι πλουτοκράτες, που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, καθώς και οι μπολσεβίκοι και φιλελεύθεροι αντιφασίστες, οι οποίοι είναι “οι χρήσιμοι ηλίθιοι”, τα όργανα της τυραννίας της παγκοσμιοποίησης που έρχεται. Απέναντι σε όλους αυτούς πρέπει να αντισταθούν και να πολεμήσουν για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία οι Έλληνες Εθνικιστές.

                                Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Exit mobile version