Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σπ. Μπιμπίλας: «Η άποψη ότι ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα είναι παραμύθι”

Σπ. Μπιμπίλας: «Η άποψη ότι ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα είναι παραμύθι”

Ο βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος μιλώντας σε ρ/σ, είπε πως «Η άποψη ότι ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα είναι παραμύθια της Χαλιμάς».

Συνεχίζοντας είπε: «Είναι πρότυπο οι γονείς, αλλά πείτε μου πόσα εκατομμύρια παιδιά μεγαλώνουν μόνο με την μητέρα ή μόνο με τον πατέρα ή καβγαδίζουν όλη μέρα. Αυτό είναι πολύ παραμυθάκι. Όλα αυτά τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνα τους για πολλούς λόγους, αυτούς γιατί δεν τους εξετάζουμε;».

Όλα τα αλέθει ο μύλος που λέγεται δημοκρατία και αφού ο Μπιμπίλας, που κατά καιρούς έχει πεθάνει την μισή Ελλάδα, με ανακοινώσεις του στο διαδίκτυο, έγινε βουλευτής στο όνομα της αναγνωρισιμότητας και του λάιφ στάιλ, γιατί να μην έχει γνώμη για το πως πρέπει να είναι η ελληνική οικογένεια, μη έχοντας ο ίδιος οικογένεια για τους δικούς του λόγους τους οποίους δεν γνωρίζουμε.

Έτσι λοιπόν το πρότυπο της ελληνικής οικογένειας είναι ένα παραμύθι της Χαλιμάς τόσο για τους προοδευτικούς της αριστεράς, όσο και για τους δεξιούς φιλελεύθερους. Πάμε για μία νέα εποχή λοιπόν όπου κάθε παραδοσιακή αξία διαλύεται και στην θέση της τίθενται αρχές και σοφά γνωμικά όπως αυτό του βουλευτή Μπιμπίλα.

Exit mobile version