Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο νέος ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός της Γαλλίας διόρισε υπουργό εξωτερικών τον πρώην σύντροφο του.

Ο νέος ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός της Γαλλίας διόρισε υπουργό εξωτερικών τον πρώην σύντροφο του.

Για μία ακόμη φορά θα πρέπει να είμαστε… υπερήφανοι ως Έλληνες! Ένας μακρινής ελληνικής καταγωγής από την γιαγιά του Ιουδαίος είναι ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας. Άντε και στα δικά μας με τον Κασσελάκη κι έτσι όπως πάμε η πλειοψηφία των πρωθυπουργών της Ευρώπης θα είναι παντρεμένοι με άντρες. Το πρώτο μάλιστα που έκανε αυτό το “ελληνόπουλο” ήταν να διορίσει τον πρώην σύντροφό του με τον οποίο είχε σύμφωνο συμβίωσης υπουργό εξωτερικών. Αυτά έχει η δημοκρατία.

Η κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό της Γαλλίας έχει ξεφύγει από κάθε λογική … γεγονός όμως που θα ωφελήσει μακροπρόθεσμα την άνοδο της Marine Le Pen η οποία έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει βλέποντας τα ποσοστά της να εκτοξεύονται.

Φαίνεται πως η ευρωπαϊκή χώρα, βαδίζει πιστά στα βήματα που έχει χαράξει εδώ και δεκαετίες η δική μας Ελλάδα, στο πλαίσιο της οικογενειοκρατίας όσον αφορά στην επιλογή κομβικών προσώπων για το «τιμόνι» της χώρας.

Αυτό καθώς, ο νέος ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός της Γαλλίας, Gabriel Attal διόρισε με γοργά βήματα ως υπουργό εξωτερικών τον πρώην σύντροφο του.

Ειδικότερα, ο Séjourné ήταν σε μια πολιτική ένωση (PACS) (είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης το 2017) με τον Gabriel Attal, ο οποίος υπηρετεί ως πρωθυπουργός της Γαλλίας από τον Ιανουάριο του 2024.

Η σχέση είχε λήξει το 2022 χωρίς κανείς από τους δύο να σχολιάσει δημόσια την εξέλιξη της σχέσης τους, αλλά απ’ ότι όλα δείχνουν – αν κρίνουμε από την νέα σύνθεση της κυβέρνησης-, το διαζύγιο … ήταν πέρα για πέρα βελούδινο.

Exit mobile version