Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Διοσημείαι”: Φρικτά εγκλήματα σε μια κοινωνία τέρας, που καταρρέει 

 

Εγκλήματα που κάποτε δεν φανταζόμασταν ότι είναι δυνατόν να υπάρξουν γίνονται με συχνότητα μεγάλη στην Ελλάδα των εκσυγχρονιστών και της δημοκρατίας, στην Ελλάδα της “ανοικτής κοινωνίας”.

Παιδιά σκοτώνουν τους γονείς τους και πατέρες τους γιους τους και πρόσφατα μία μάνα κτύπησε ανελέητα μέχρι θανάτου το έξι μηνών βρέφος της! Μια μάνα η οποία είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρείο και όμως αυτή η κοινωνία, επειδή δεν είναι “φασιστική”, την άφησε να κάνει ένα παιδί για να το δολοφονήσει. Και άλλα πολλά… Ένα από αυτά και ο παρ’ ολίγον θανάσιμος ξυλοδαρμός ενός τετράχρονου παιδιού από τον πατριό του. 

Τα νέα πάντως για τον 4χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον 23χρονο πατριό του είναι ευχάριστα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσηλευτικού ιδρύματος, το παιδάκι αποσωληνώθηκε από τους ιατρούς του νοσοκομείου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση πλέον στην ΜΕΘ.

Μάλιστα, ο 4χρονος, ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, και εκτελεί εντολές ενώ παρουσιάζει καλή κινητικότητα στο άνω και κάτω άκρο του δεξιού τμήματος. Ωστόσο, ακόμα αναμένεται να εξεταστεί η κινητικότητα του στο αριστερό άνω και κάτω άκρο.

Το παιδί μπήκε στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα. Την περασμένη Παρασκευή χειρουργήθηκε παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία και δείχνουν ότι μια πανούκλα απλώνεται στην ελληνική κοινωνία και είναι γέννημα η πανούκλα αυτή των νέων ηθών και των “μοντέρνων” καιρών που ζούμε.

Exit mobile version