Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πριν τις εκλογές του 2023: Οι νταβατζήδες μοιράζουν στους “διαδόχους” τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που όμως δεν είναι με κανέναν!

Πριν τις εκλογές του 2023: Οι νταβατζήδες μοιράζουν στους “διαδόχους” τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που όμως δεν είναι με κανέναν!

«Σταυρώσαντες δε αυτόν διεμερίσαντο τα ιμάτια αυτού βαλόντες κλήρον»

ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ

Στο κατάντημα της λεγόμενης “ακροδεξιάς”, στο οποίο δυστυχώς συνέβαλαν και κάποιοι ΠΡΩΗΝ (το τονίζουμε ΠΡΩΗΝ) Χρυσαυγίτες, που εγκατέλειψαν το Κίνημα, που τους ανέδειξε, συνέβαλαν τα μέγιστα τα ΜΜΕ, που όλο και περισσότερο αποδεικνύεται ότι κατευθύνονται από διεφθαρμένα κυκλώματα και ξένα κέντρα αποφάσεων. Πολύ απλά έθαψαν την φωνή μας και είπαν ότι στην θέση μας είναι κάποιοι άλλοι με τους οποίους βεβαίως ουδεμία σχέση είχαμε. Αποτέλεσμα ήταν πολλοί αγνοί εθνικιστές, γνήσιοι χρυσαυγίτες να ψηφίσουν τα κόμματα αυτά, τα οποία σήμερα είναι θλιβεροί αβανταδόροι της πολιτικής της ΝΔ και δεν κάνουν αντιπολίτευση.

Αφού μας σταύρωσαν κυριολεκτικά και με νόμο ειδικό δεν επιτρέπουν να είναι πλέον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής ο ιδρυτής της, αυτός που την οδήγησε σε έξι εκλογικές αναμετρήσεις σε ποσοστά με τα οποία εξέλεξε βουλευτές και ευρωβουλευτές, αφού μας σταύρωσαν, δηλαδή, κυριολεκτικά τώρα μοιράζουν τα «ιμάτια» μας, τα ποσοστά μας κατά πως θέλουν αυτοί, οι νταβατζήδες δηλαδή και οι φίλοι τους, που είναι φίλοι των δήθεν διαδόχων της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από αυτούς, που πρόδωσαν τη Χρυσή Αυγή. Μόνα ζυγά δικά τους για τους νταβατζήδες. 

Μιλούν για τα ποσοστά που έπαιρνε η Χρυσή Αυγή στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας, που ζούσαν και ζουν με το φόβο της εγκληματικότητας και τις λαϊκές περιοχές. Και δίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε κάποιους πολιτικά ανύπαρκτους, πολλοί από τους οποίους ήταν κυριολεκτικά νούμερα, που μπαινόβγαιναν σε γραφεία της Χρυσής Αυγής ή ακόμη και εχθροί της. Λησμονούν ότι σε όλες αυτές τις περιοχές τότε, που η Χρυσή Αυγή έπαιρνε όλα αυτά τα ποσοστά ήταν παρούσα και έκανε αγώνα, ενώ τώρα δεν κουνιέται φύλλο, δεν υπάρχει κανένας. Παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι και ενδεχομένως κάποιους να εξαπατήσουν, αλλά σίγουρα δε θα κατορθώσουν να τους εξαπατήσουν όλους και πολύ περισσότερο αυτούς που δώσαν τον αγώνα με τη Χρυσή Αυγή για μια Χρυσή Αυγή της Ελλάδας.

ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ

Exit mobile version