Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης και ευρώ θέλει την Γερμανία το εθνικό κόμμα  AfD  

Εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης και ευρώ θέλει την Γερμανία το εθνικό κόμμα  AfD  

Όλα δείχνουν ότι υπόθεση Ευρωπαϊκή Ένωση τελειώνει. Το εμπάργκο κατά της Ρωσσίας, το οποίο κατέστρεψε την οικονομία της Ευρώπης, αφού της στέρησε το φτηνό ρωσσικό αέριο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ήλθε η ώρα οι εθνικιστές και στην Ελλάδα να προχωρήσουν στην διάλυση αυτού του τερατουργήματος, το οποίο βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο των ΗΠΑ.

Το εθνικό κόμμα “Εναλλακτική για τη Γερμανία”, πιέζει προς την διεξαγωγή δημοψηφίσματος με αίτημα την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, το AfD, το οποίο βρίσκεται σε τροχιά ανόδου όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, σχεδιάζει να προτείνει την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος αν βρεθεί στο τιμόνι της εξουσίας.

“Αν μια μεταρρύθμιση δεν είναι δυνατή, αν δεν καταφέρνουμε να αποκαταστήσουμε την κυριαρχία των κρατών μελών της ΕΕ, θα πρέπει να αφήσουμε το λαό να αποφασίσει, όπως το έκανε το Ηνωμένο Βασίλειο”, ανέφερε σε συνέντευξή της η επικεφαλής του γερμανικού κόμματος, Alice Weidel.

Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο, η Weidel, δήλωσε πως μια κυβέρνηση του AfD, θα διόρθωνε το δημοκρατικό έλλειμμα που χαρακτηρίζει την ΕΕ.

Το  AfD φαίνεται να διεκδικεί με αξιώσεις την εξουσία, καθώς βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στη δεύτερη θέση σε εθνικό επίπεδο, με τα ποσοστά του να κυμαίνονται κοντά στο 22%, γεγονός που το βγάζει μπροστά ακόμα και από το κυβερνών SPD του Όλαφ Σολτς και λίγο πίσω από τους συντηρητικούς.

Exit mobile version