Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλον Μασκ ΚΑΤΑ Davos

Έλον Μασκ ΚΑΤΑ Davos

Ο Elon Musk έχει υποστηρίξει ότι οι Εβραίοι θέλουν να φέρουν μεταναστευτικούς πληθυσμούς χωρίς χαρτιά στις δυτικές χώρες για να μειώσουν τις πλειοψηφίες των λευκών σε αυτά τα κράτη. Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Σύντομα, οι πόλεις θα ξεμείνουν από σχολεία για να εκκενώσουν. Τότε θα έρθουν [οι μετανάστες] για τα σπίτια σας.»

Όπως συνηθίζει τέτοια περίοδο τα τελευταία χρόνια, ο Έλον Μασκ τοποθετείται επί των ειδήσεων που «βγαίνουν» από το Davos.

Η Σύνοδος του WEF άρχισε στην Ελβετία, με τον ιδιοκτήτη του Twitter να «πετάει φωτιές» κατά του συγγραφέα του βιβλίου «Great Reset» (Μεγάλη Επανεκκίνηση), που ο Μητσοτάκης φρόντισε να έχει σε περίοπτη θέση στο Μαξίμου, Κλάους Σβαμπ:

«Το πραγματικό ζήτημα είναι ότι ο Κλάους θέλει να γίνει αυτοκράτορας της Γης. Σίγουρα ντύνεται για αυτό! Και οι πολιτικές που φαίνεται να προκύπτουν από αυτή τη συγκέντρωση  του Davos δεν φαίνεται να δημιουργούν ένα συναρπαστικό μέλλον».

Θυμίζουμε πως δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την τοποθέτηση του Έλον Μασκ σχετικά με τη φίμωση κάθε αντίθετης άποψης.

«Με τον όρο «παραπληροφόρηση», το WEF εννοεί οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την ατζέντα του», είχε γράψει ειδικότερα, καταγγέλλοντας τα κοράκια του Νταβός.

Exit mobile version