Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η περίπτωση Μελ Γκίμπσον και ο πόλεμος εναντίον του γιατί είναι… “αντισημίτης”

Η περίπτωση Μελ Γκίμπσον και ο πόλεμος εναντίον του γιατί είναι… “αντισημίτης”

Ο Μελ Γκίμπσον ήταν αγαπημένο παιδί του Χόλυγουντ, μέχρι που αποφάσισε να γυρίσει μία ταινία για τα πάθη του Χριστού, στην οποία παρουσίαζε με πιστότητα το Θείο δράμα και παρουσίαζε τους Εβραίους Ιερείς και το πλήθος, που καταδίκασαν τον Χριστό όπως ακριβώς ήταν, όπως ακριβώς τους παρουσιάζουν τα Ευαγγέλια. Αυτό δεν άρεσε στο Χόλιγουντ, το οποίο χαρακτήρισε την ταινία αντισημιτική. 

Δυο χρόνια μετά, τον Ιούλιο του 2006, ένας αστυνομικός σταμάτησε τον Γκίμπσον, ο οποίος οδηγούσε έχοντας πιει αλκοόλ. Εντελώς άσχετα με το θέμα, ο αστυνομικός κατέθεσε ότι ο Γκίμπσον του είπε ότι οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για όλα τα κακά του κόσμου και τον ρώτησε εάν είναι Εβραίος. Από τότε βρέθηκε στο απόσπασμα. Επιστρέφει όμως δυναμικά με μία ταινία, η οποία καταγγέλλει την παιδική πορνεία και το εμπόριο παιδιών, που γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ταινία δεν έχει τίποτε το πολιτικό και κάνει τεράστιες εισπράξεις για ένα θέμα καυτό της εποχής μας, που το Χόλυγουντ απέφυγε να ασχοληθεί, αφού είναι γνωστό ότι από την υπόθεση Έπστάιν για το τι συμβαίνει στον κόσμο του κινηματογράφου. 

Έτσι λοιπόν, όλοι οι λίμπεραλ των ΗΠΑ με πρώτα απ’ όλα το αριστερό Βάις, προσπαθεί να κτυπήσει την ταινία και να πει ότι λέει ανακρίβειες. Και όμως ο Μελ Γκίμπσον βρήκε δύο μεγάλους συμμάχους που τον στήριξαν στην προσπάθειά του με δημόσιες δηλώσεις τους: τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Έλον Μασκ. 

Exit mobile version