Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θέλουν να βγάλουν “πρεζόνι” τον Έλον Μασκ μετά τις τελευταίες δηλώσεις του κατά της παγκοσμιοποίησης 

Θέλουν να βγάλουν “πρεζόνι” τον Έλον Μασκ μετά τις τελευταίες δηλώσεις του κατά της παγκοσμιοποίησης 

Δηλώσεις εναντίον των μεγάλων αφεντικών του Νταβός, καθώς και του Τζωρτζ Σόρος τον οποίο αποκάλεσε εχθρό της ανθρωπότητος, έκανε ο Έλον Μάσκ. Η απάντηση δεν άργησε να έλθει από “έγκυρο” άρθρο της εφημερίδας Wall Street Journal, που όλοι γνωρίζουμε ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετεί όπως λέει και ο τίτλος της… Έτσι λοιπόν, με δημοσίευμά της που προβλήθηκε σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ, τα οποία ελέγχει το βαθύ αμερικανικό κράτος, εγράφη ότι στις εταιρείες του Μασκ ανησυχούν ότι η χρήση ναρκωτικών από αυτόν όπως LSD, κοκαΐνη κλπ. θα μπορούσε να έχει αρνητικές συνέπειες για τις εταιρείες του. Ασφαλώς συνέβαλε στην επίθεση εναντίον του και το γεγονός ότι ο Έλον Μασκ στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ και έχει σταθεί απέναντι σε πολλές από τις μεθοδεύσεις της παγκοσμιοποίησης, την οποία προωθεί το γνωστό “λόμπυ”.

“Πρεζόνι” λοιπόν ο Μασκ! Όταν ο κώδικας δεοντολογίας της εταιρείας του της tesla περιγράφει την εταιρεία ως χώρο εργασίας χωρίς ναρκωτικά και απαγορεύει σε όλους τους εργαζομένους την χρήση τους ακόμη και εκτός γραφείου! Μάλιστα έχουν απολυθεί και υπάλληλοι των εταιρειών του, οι οποίοι έκαναν χρήση ναρκωτικών. 

Απόλυτα σχετική είναι και η δήλωση ενός από τους δικηγόρους του, του Άλεξ Σπάιρο, ο οποίος με δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι “Ο Μασκ ελέγχεται τακτικά για ναρκωτικά και περνάει πάντα τα τεστ.”

Είναι φανερό ότι το παγκόσμιο Σύστημα δεν ανέχεται αντάρτες είτε μικρούς, είτε μεγάλους και η πρώτη επίθεση εναντίον τους είναι να τους απαξιώσει και να τους συκοφαντήσει. Άλλωστε αυτό το ζήσαμε και στην Ελλάδα με την περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και με την επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον του ηγέτη και ιδρυτή της και μάλιστα όχι μόνον από αριστερούς, αλλά από κάποιους περιθωριακούς ψευτοδημοσιογράφους της trash tv, οι οποίοι παρουσιάζονται σαν… ακροδεξιοί και βέβαια δεν λείπουν οι βλάκες σε αυτή την χώρα που τους πιστεύουν.

Exit mobile version