Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “άλλος άνθρωπος”, τα συσσίτια μίσους της Χρυσής Αυγής και η βοήθεια των αντιφασιστών

Ο “άλλος άνθρωπος”, τα συσσίτια μίσους της Χρυσής Αυγής και η βοήθεια των αντιφασιστών

Τα στοιχεία συντριπτικά. Ακόμη και αποδείξεις με αποκόμματα από στοιχήματα από φρουτάκια του ΟΠΑΠ δημοσιεύθηκαν εκτός από φωτογραφίες. Πότε όμως εφευρέθηκε αυτή η περίφημη “κοινωνική κουζίνα”; “Συμπτωματικά την ίδια εποχή που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε τα συσσίτια για τους Έλληνες που πεινούσαν λόγω μνημονίου. Ήθελαν ένα αντίπαλο δέος και βρήκαν κάποιον άνθρωπο, που απ’ ό,τι φαίνεται και αποδεικνύεται ήταν χοντρός τζογαδόρος για να στήσουν το κόλπο… Ο “φιλάνθρωπος” έκανε και δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής και μαγείρεψε και μαζί με την Μάγδα Φύσσα και φυσικά έκανε πόλεμο βρόμικο στην Χρυσή Αυγή, η οποία ήταν το πρώτο και μοναδικό κόμμα που μοίρασε την κομματική χρηματοδότηση στους Έλληνες που υπέφεραν.

Για τον αγαπημένο των αντιφασιστών και παρασημοφορημένο με Χρυσό Φοίνικα από την πρόεδρο της δημοκρατίας και νέες αποκαλύψεις:  

“Όπως ισχυρίστηκε άνθρωπος που προσέφερε εθελοντική εργασία, “ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε διπλή ζωή. Είχε σχέση με μια ηθοποιό και πήγαιναν ταξίδια στην Ισπανία και στην Ιταλία. Πώς πήγαινε εκεί; Θέλεις λεφτά για τέτοια ταξίδια. Είναι και η φίλη του η ηθοποιός εθισμένη με τον τζόγο. Μαζί πήγαιναν ταξίδια. Για να πας στην Ισπανία και στην Ιταλία χρειάζεσαι λεφτά”.

Συνεχίζοντας τις καταγγελίες του, ο πρώην εθελοντής μάγειρας στην κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος”, είπε ότι “το 2021 ήρθανε νταλίκες από την Αυστρία, με ηλεκτρικά αναπηρικά καρότσια και άλλα προϊόντα, που δεν ήρθανε ποτέ στον “άλλο άνθρωπο”. Υπάρχει και αποθήκη “καβάτζα” με ακριβά πράγματα από δωρεές που πάνε και τα πουλάνε ο Πολυχρονόπουλος και η φίλη του η ηθοποιός”.

Η “κοινωνική” κουζίνα δεν έχουν μπει στο στόχαστρο μόνο της Αρχής για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά και των απλών πολιτών που έχουν συνεισφέρει και αναρωτιούνται, αν τα λεφτά τους, αντί για φαγητό για τους άστεγους πήγαν στα… φρουτάκια. Ο κόσμος ξεψαχνίζει ότι μπορεί, ακόμα και στα social media της δράσης και ήδη τον γύρο του “διαδικτύου” κάνει μία φωτογραφία από κινήσεις λογαριασμού, με αναλήψεις χρημάτων από πρακτορείο του ΟΠΑΠ.”

Exit mobile version