Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

12 Φεβρουαρίου υποχρεούται η κυβέρνηση να καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών. Θα το κάνει;

12 Φεβρουαρίου υποχρεούται η κυβέρνηση να καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών. Θα το κάνει; 

Στις 12 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία των πέντε χρόνων από την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, προθεσμία που όριζε ότι πρέπει να έχουν αλλάξει διαβατήρια και ταυτότητες οι κάτοικοι των Σκοπίων και να μην αναγράφεται σε αυτά ο όρος “μακεδονία”. Αυτό φυσικά δεν έχει συμβεί και με επίσημη δήλωση του προέδρου της δημοκρατίας των Σκοπίων ανακοινώθηκε ότι δεν προλαβαίνουνε…. 

Τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία; Θα καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών όπως έχει υποχρέωση, αφού τα Σκόπια την παραβιάζουν; Τι θα κάνει και ο Αντώνης Σαμαράς, ο δήθεν μακεδονομάχος, που έλεγε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση εάν δεν καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών; Δεν θα κάνουν τίποτε! Όπως και δεν απαντούν στον ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλά για την συμφωνία των Πρεσπών και καυχάται ότι ήταν εθνική επιτυχία.

Παλαιότερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε σαν πρωτοσέλιδο σύνθημά της σε φύλλο της εφημερίδας της την φράση: “Μην εγκαταλείψετε την Μακεδονία μας στα χέρια των πολιτικάντηδων”. Δυστυχώς οι γραικύλοι την εγκατέλειψαν με την ψήφο τους και έτσι φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

 

Exit mobile version