Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φρέντυ Μπελέρης, δήμαρχος Χειμάρρας: “Αισθάνομαι μόνος και ανυπεράσπιστος”

Φρέντυ Μπελέρης, δήμαρχος Χειμάρρας: “Αισθάνομαι μόνος και ανυπεράσπιστος”

Απάντηση στους εθνικόφρονες της πεντάρας της ΝΔ που εμφανίζονται σαν υπερασπιστές του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, που την λένε χωρίς να ντρέπονται Νότιο Ήπειρο, δίνει η υπόθεση Μπελέρη. Τα λόγια τα μεγάλα και του ίδιου του Μητσοτάκη ακόμη τα έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους οι Αλβανοί και ο νόμιμα εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας που είναι στην φυλακή δήλωσε ευθέως ότι είναι ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ, αδειάζοντας την κυβέρνηση των Αθηνών και τους ψοφοδεείς γραικύλους της πεντάρας.

Από την δήλωση Μπελέρη τα παρακάτω: 

«Απέναντι μου, δυστυχώς, αντικρίζω έναν ανυπέρβλητο τοίχο, από την κυβέρνηση, τους δημοσιογράφους, τους αστυνομικούς, την εισαγγελία και εσάς τους δικαστές. Δείχνετε ότι με αντιμετωπίζετε διαφορετικά. Δεν έχετε δεχτεί ούτε ένα αίτημα της υπεράσπισής μου. Αντίθετα, δέχεστε ό,τι υπαγορεύουν οι εισαγγελείς, φωνάζοντας στους δικηγόρους μου. Δείχνετε ξεκάθαρα ότι μεροληπτείτε.

Αναφορικά με το ποινικό μητρώο, πρέπει να τονίσω ότι από το 2019 μέχρι και σήμερα, ετούτη την στιγμή, το μόνο που άλλαξε και βγήκε “αλλιώς” ήταν αυτό που συνέβη στις 12 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που παράνομα έγινε η σύλληψη και στη συνέχεια η προφυλάκισή μου. Ο έξυπνος αναγνωρίζει το λάθος του, ο πονηρός το δικαιολογεί, και ο χαζός επιμένει στην παρανόησή του, την παράνοιά του.

Επειδή δυστυχώς πλέον δεν πιστεύω ότι θα βρω δικαιοσύνη σε αυτό το δικαστήριο, εφόσον έχετε αποφασίσει να με καταδικάσετε, σας παρακαλώ τουλάχιστον ό,τι «πρέπει» να πράξετε, πράξτε το γρήγορα. Από αυτό το δικαστήριο, αισθάνομαι μόνος και ανυπεράσπιστος έναντι ενός ολόκληρου κράτους».

 

Exit mobile version