Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΤΑΝ ΟΡΓΙΑΖΕ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” ΕΙΝΑΙ Η … ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΟΤΑΝ ΟΡΓΙΑΖΕ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” ΕΙΝΑΙ Η … ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: “Δούρειος ίππος οι Σπαρτιάτες – Σεισμός πολλών ρίχτερ στο κόμμα-μετεωρίτη – Τι θα συμβεί αν και εφόσον αποδειχθεί ότι πίσω τους κρύβεται η Χρυσή Αυγή”

Μία ακόμη εφημερίδα συμμετέχει στην ΣΚΟΠΙΜΗ παραπληροφόρηση των “νταβατζήδων” και εμπλέκει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντίον της οποίας υπάρχει μία καθολική συνωμοσία σιωπής με τα όσα συμβαίνουν με τον θίασο Στίγκα και “Σπαρτιατών”, γράφοντας στην πρώτη της σελίδα τα εξής: “Δούρειος ίππος οι Σπαρτιάτες – Σεισμός πολλών ρίχτερ στο κόμμα-μετεωρίτη – Τι θα συμβεί αν και εφόσον αποδειχθεί ότι πίσω τους κρύβεται η Χρυσή Αυγή”.

Για να τελειώνουμε με το παραμύθι σκοπός τους μοναδικός είναι να συνεχίσουν την παραπληροφόρηση ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει τους “Σπαρτιάτες” και τον Κασιδιάρη. Αυτό δεν ισχύει, το αντίθετο ισχύει. Θεωρεί όλη αυτή την ιστορία ότι είναι ένα στημένο παιχνίδι του Συστήματος και φυσικά πρωταγωνιστής στο παιχνίδι αυτό είναι αυτός, που επέλεξε τον Στίγκα.

Στην ίδια γραμμή και ο μάρτυρας κατηγορίας της Χρυσής Αυγής, Αλιβιζάτος, ο οποίος σε άρθρο του τονίζει ότι μπορεί πίσω από το κόμμα “Σπαρτιάτες” κρύβεται η Χρυσή Αυγή! Εδώ η γελοιότητα ξεπερνά κάθε όριο… Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λοιπόν, πήρε έναν πρώην body builder πολιτευτή του Βελόπουλου, ένα πρώην στέλεχος του Βελόπουλου, τρεις-τέσσερις νεοδημοκράτες και έναν “διακεκριμένο” διαμερισματικό σύμβουλο του δήμου Αθηναίων της Νέας Δημοκρατίας και σύμβουλο υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ για να φτιάξει ένα κόμμα και εδώ γελάνε και κλαίνε με το κατάντημα της λογικής του Αλιβιζάτου. Τι να περιμένει κανείς όμως από έναν πρώην θαυμαστή του στυγνού δικτάτορα μπολσεβίκου εγκληματία Τσαουσέσκου;

Exit mobile version