Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ

ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ

“Μόνη λύση για την εθνική μας οικονομία είναι η στροφή στην πρωτογενή παραγωγή: η επιδότηση της παραγωγικής εργασίας και όχι τα κονδύλια για αργομισθίες και ανύπαρκτες υπηρεσίες γραφείου. Επιμένουν στα ψέματα και τα κενά λόγια περί “επενδύσεων, που οδηγούν στην καταστροφή της χώρας. Πρώτος στόχος της Χρυσής Αυγής για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας είναι να στρέψει το τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό μας – που παραμένει εκτός εργασίας – στον πρωτογενή τομέα. Από την αγροτική παραγωγή θα ξεκινήσει η ελληνική αναγέννηση” – Χρυσή Αυγή

“Οι αγρότες κατά την πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας το μεσημέρι της Τρίτης (6/2), αποφάσισαν αποκλεισμό των Εθνικών Οδών και κάθοδο με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες στη σύσκεψη στη Λάρισα αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και από αύριο, Τετάρτη να κλείσουν όλα στα σημεία σε εθνικές και επαρχιακές οδούς με τα τρακτέρ τους.

Οι αγρότες, μετά από δυόμιση ώρες συνεδρίαση αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με τρεις βασικούς τρόπους:

  1. Να κλείνουμε την ίδια ώρα σε όλα τα σημεία στην εθνική, επαρχιακή και τελωνεία με τρακτέρ από αύριο.
  2. Το κάθε μπλόκο να κάνει δράσεις και μέσα στην πόλη.
  3. Την επόμενη εβδομάδα συλλαλητήριο στην Αθήνα με τρακτέρ”
Exit mobile version