Ομοφυλόφιλος ο Μέγας Αλέξανδρος (!) με τις ευλογίες Netflix και στελεχών της ΝΔ
Αυτό που συμβαίνει με το Netflix και την ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ αναφορά στον Μέγα Αλέξανδρο σαν … γκέι, προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Απέναντι στο κύμα οργής που έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτή την «ιστορική λαθροχειρία» η επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει υψώσει ασπίδα προστασίας!
Οι κορυφαίοι λογαριασμοί της ομάδας ηλεκτρονικού πολέμου του Μαξίμου, δημοσιεύουν εκτενή αφιερώματα προκειμένου να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του NETFLIX! Έχουν μάλιστα φτάσει στο σημείο να υποστηρίζουν ότι το Netflix λέει αλήθεια.
Απάντηση στα ψεύδη του Netflix και βεβαίως των δηλωμένων gay της Ν.Δ., που θέλουν τον Μέγα Αλέξανδρο να είναι ένας από αυτούς, το παρακάτω απόσπασμα από άρθρο του περιοδικού “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” μέσα από τα Ιστορικά κείμενα και συγκεκριμένα τον Αρριανό, από τα οποία προκύπτει ότι ουδεμία σχέση είχε ο Μέγας Αλέξανδρος με την εν λόγω διαφορετικότητα:
“Αυτοί, που με τόση ευκολία τον κατηγορούν, δεν δίστασαν να φτάσουν στο αισχρό σημείο να τον κατηγορήσουν ακόμη και ως έκφυλο. Όπως αναφέρει ο Πλούταρχος, τόσο στα “Ηθικά” όσο και εις τους “Βίους Παραλλήλους” ήταν λιτός και ενάρετος. Προτιμούσε δε, την συντροφιά των στρατηγών του από των γυναικών. Μία νύχτα μάλιστα του έφεραν οι υπασπισταί του στην σκηνή του μία ωραία γυναίκα. Τότε ο Αλέξανδρος την ερώτησε: “Διατί αυτή την ώρα;” “Έπρεπε να περιμένω να κοιμηθεί ο άνδρας μου” απήντησε εκείνη. Ο Αλέξανδρος τότε την έδιωξε και επέπληξε τους αξιωματικούς του λέγοντας ότι εξαιτίας τους παραλίγο να διαπράξει μοιχεία. Αγαπούσε τον Ηφαιστίωνα με πάθος, αλλά η αγάπη αυτή δεν είχε τίποτε το πονηρό και βρώμικο, όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Αντίθετα, όταν ο Θεόδωρος ο Ταραντίνος του δώρισε δύο πολύ όμορφους εφήβους, τον απέπεμψε με σκληρό τρόπο και ρώτησε τους φίλους του ποια ψυχική ποταπότητα έχει δείξει για να του γίνει μία τέτοια πρόταση; Αυτό σαν μία απάντηση σε κάποιους που θέλουν να καλύψουν την αισχρότητα τους με δήθεν ιστορικές αναφορές περί σχέσεων των Μεγάλων Ανδρών του Ελληνισμού με την … διαφορετικότητα.”