Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το έγκλημα των Τεμπών και ένα απλό ερώτημα: ΠΟΙΟΣ πολιτικός τον έκανε σταθμάρχη;

Το έγκλημα των Τεμπών και το μεγάλο κουκούλωμα των κομματαρχών

“O Σταθμάρχης, ο οποίος είχε ειδικότητα αχθοφόρου, δεν είχε τα τυπικά προσόντα να είναι Σταθμάρχης και έγινε Σταθμάρχης, που σημαίνει πιο ξεκούραστη δουλειά και περισσότερα λεφτά με κομματική παρέμβαση και συγκεκριμένα του κόμματος που κυβερνούσε και κυβερνά της ΝΔ.” 

Ως γνωστόν στην επιτροπή της βουλής εξετάζεται η τραγωδία των Τεμπών που στέρησε την ζωή σχεδόν σε εκατό νέα παιδιά. Μία επιτροπή η οποία δεν πρόκειται να καταλήξει πουθενά όπως και τόσες άλλες… 

Ιδιαιτέρως προβλήθηκε η πράγματι συγκλονιστική καταγγελία της μητέρας που έχασε το παιδί της και είπε ότι δεν της αρκεί μία συγνώμη για την τραγική της απώλεια. Τόσο όμως από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, όσο και από τις φυλλάδες και από όλα τα ΜΜΕ λείπει και δεν γίνεται αναφορά σε αυτό που ήταν και είναι το “ζουμί” της υποθέσεως. 

Συγκεκριμένα, αυτός που έκανε το λάθος που οδήγησε στην τραγωδία ήταν ο Σταθμάρχης, ο οποίος είχε ειδικότητα αχθοφόρου, δεν είχε τα τυπικά προσόντα να είναι Σταθμάρχης και έγινε Σταθμάρχης, που σημαίνει πιο ξεκούραστη δουλειά και περισσότερα λεφτά με κομματική παρέμβαση και συγκεκριμένα του κόμματος που κυβερνούσε και κυβερνά της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Κανένας όμως από τους προϊσταμένους της εταιρείας δεν είπε ποιος υπουργός ή βουλευτής ήταν αυτός που παρενέβη και έγινε από υπεύθυνος αποθηκών αποσκευών, σταθμάρχης ο ένοχος για την τραγωδία και τον θάνατο τόσων ανθρώπων. Στην Ελλάδα ζούμε και όλοι ξέρουμε πως λειτουργούν τα πράγματα και τι σημαίνει “ρουσφέτι”. 

Κατά τα άλλα φυσικά και δεν πλήρωσε εκλογικά η κυβέρνηση την τραγωδία γιατί ο καθένας σε αυτή την χώρα κοιτάει το τομάρι του και τίποτε άλλο και μόνο στους συγγενείς των νεκρών και τους φίλους έπαιξε ρόλο η τραγωδία των Τεμπών. Όσο για τον αρμόδιο υπουργό που παραιτήθηκε ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού και τίποτε άλλο. Λίγους μήνες μετά έβαλε υποψηφιότητα και ήλθε και πρώτος στην εκλογική του περιφέρεια.

Exit mobile version