Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Πιστεύουμε πως η οικονομία του Εθνικού Κράτους δεν πρέπει ποτέ να είναι αντίθετη με τις κυρίαρχες Ιδέες του.

Δεν πρέπει ποτέ για παράδειγμα χάριν της αύξησης της παραγωγής (φτηνά εργατικά χέρια, ξένοι εργάτες κ.τ.λ.) να απειλείται αυτή η ίδια η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Μια ισχυρή οικονομία δίνει δύναμη στο Εθνικό Κράτος, όμως δεν πρέπει χάριν της οικονομίας να θυσιάζεται ή αρχή της κοινωνικής δικαιοσύνης. Δεν πρέπει δυνάμεις οικονομικές να καθορίζουν την Πολιτική του Κράτους. Δεν πιστεύουμε στην αυθύπαρκτη ύπαρξη και δυναμική της οικονομίας, αλλά σε μια οικονομία με κατεύθυνση και προέλευση Εθνική.

Είμαστε αντίθετοι τόσο στην ασυδοσία του φιλελευθερισμού, όσο και στην ισοπέδωση του μπολσεβικισμού.  Πιστεύουμε στην ιδιοκτησία, πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όχι όμως στην ανήθικη και ασύδοτη κερδοσκοπία εις βάρος της Λαϊκής Κοινότητας και τον παράνομο θησαυρισμό. Πιστεύουμε σε μια οικονομία, υπηρέτη των εθνικών συμφερόντων και όχι σε ένα Κράτος, υπηρέτη της πλουτοκρατίας.ΟΧΙ

Exit mobile version