Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι μπολσεβίκοι με τα ρόπαλα δεν είναι τάγματα εφόδου;

Οι μπολσεβίκοι με τα ρόπαλα δεν είναι τάγματα εφόδου;

Την Πέμπτη το πρωί πλακώθηκαν άγρια με ροπαλιές στα κεφάλια σταλινικοί με αριστεριστές κάθε είδους μαοϊκούς, τροτσκιστές και ό,τι άλλο θέλετε… Αυτοί δεν ήταν τάγματα εφόδου όπως κατηγορούν τις ομάδες περιφρούρησης που είχε στις συγκεντρώσεις της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που έχει δεχθεί τόσες δολοφονικές επιθέσεις και μετρά δύο νεκρούς; 

Ενδιαφέρουσα η είδηση ότι ένταση επικράτησε ανάμεσα σε συγκεντρωμένους φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας. Φοιτητές από διάφορες αριστερές παρατάξεις  στην οδό Πανεπιστημίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για την ένταση ήταν το ποιο φοιτητικό μπλοκ θα βρεθεί στην κεφαλή της πορείας. Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν μετά από την άγρια συμπλοκή με ρόπαλα μελών του ΚΚΕ με άλλες αριστερίστικες οργανώσεις κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των φοιτητικών συλλόγων για το συλλαλητήριο κατά της ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων.

Έπεσε άγριο ξύλο και η άσφαλτος στο κέντρο της Αθήνας «βάφτηκε» με αίμα. Στο σημείο βρέθηκαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία μετέφεραν συνολικά οχτώ τραυματίες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Κατά πληροφορίες οι τραυματίες φέρουν χτυπήματα στο κεφάλι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες αφορμή του καβγά αποτέλεσε το ποιος θα βρεθεί στην κεφαλή της πορείας φοιτητών, μαθητών και γονέων.

Επαναλαμβάνουμε το ερώτημα: Όταν κτυπιούνται με δολοφονικό τρόπο με ρόπαλα μπολσεβίκοι δεν είναι τάγματα εφόδου; 

Exit mobile version