Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι δημοκράτες, ο Μπάιντεν και το Τέξας 

Demonstrators carry Confederate flags as they leave the entrance of the South Carolina Stahouse after the removal of flag in Columbia, S.C., Saturday, July 1, 2000.

Οι δημοκράτες, ο Μπάιντεν και το Τέξας 

Μόνο το 27% των ερωτηθέντων εξέφρασε διαφωνία με τις ενέργειες των τοπικών αρχών της πολιτείας του Texas.Όταν ο λαός θέλει τον φράχτη του Τραμπ δεν είναι καλός. Όπως δεν ήταν καλοί και οι πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες με την Χρυσή Αυγή. Ό,τι τους βολεύει δηλαδή…

Οι δημοκράτες λένε πως πιστεύουν στην αρχή της πλειοψηφίας και στην θέληση του λαού… Όταν όμως ο λαός θέλει τον φράχτη του Τραμπ που θέλει να ξηλώσει ο Μπάιντεν δεν είναι καλός. Όπως δεν ήταν καλοί και οι πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες με την Χρυσή Αυγή. Ό,τι τους βολεύει δηλαδή… Πάντως στις ΗΠΑ ξεκίνησε μια διαμάχη που μόνο καλό μπορεί να φέρει στον κόσμο.

Η πλειοψηφία των Αμερικανών υποστηρίζει την ανέγερση του φράχτη στα σύνορα Texas – Μεξικού για την καταπολέμηση της εισροής παράνομων μεταναστών, όπως καταμαρτυρούν τα ευρήματα από τις τελευταίες μετρήσεις κοινής γνώμης στις ΗΠΑ. 

Μάλιστα, τα αποτελέσματα της κοινωνιολογικής έρευνας που διεξήγαγε ο οργανισμός Rasmussen Reports, καταδεικνύουν ότι η στάση του πρώην πρόεδρου Donald Trump απολαμβάνει της σαρωτικής υποστήριξης των Αμερικανών, σε αντίθεση με τις πολιτικές του νυν προέδρου Joe Biden για το σχετικό ζήτημα.

Ειδικότερα, το 69% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι υποστηρίζει την πολιτική του Texas, υπέρ της ανέγερσης του φράχτη. 

Απεναντίας, μόνο το 27% των ερωτηθέντων εξέφρασε διαφωνία με τις ενέργειες των τοπικών αρχών και τάχθηκε υπέρ της πολιτικής του Joe Biden για το μεταναστευτικό.

Το στατιστικό σφάλμα των αποτελεσμάτων της έρευνας είναι 3 ποσοστιαίες μονάδες. 

Η μελέτη διεξήχθη 23-25 Ιανουαρίου και συμπεριέλαβε 940 άτομα που σκοπεύουν να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2024.

Exit mobile version