Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταδίκασαν για γενοκτονία το Ισραήλ, αλλά δεν απαίτησαν την κατάπαυση του πυρός!

Καταδίκασαν για γενοκτονία το Ισραήλ, αλλά δεν απαίτησαν την κατάπαυση του πυρός!

Για τα πανηγύρια το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης -Σε αυτό το Δικαστήριο, το οποίο αποτελεί μία Made In USA φαρσοκωμωδία σκέπτεται το κράτος των Αθηνών να το εξουσιοδοτήσει να κρίνει και να αποφασίσει για τα εθνικά μας συμφέροντα στο Αιγαίο …

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε ότι το Ισραήλ προβαίνει σε πράξεις κατά τις επιχειρήσεις του στην Γάζα, οι οποίες αποτελούν γενοκτονία, αλλά στην τελική του απόφαση δεν αποφασίζει την επιβολή εκεχειρίας και καταπαύσεως των πυρών, όπως αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο του ΟΗΕ και ζητάει από το Ισραήλ να αναφερθεί εντός ενός μηνός για τα μέτρα που λαμβάνει για να συμμορφωθεί! 

Τους δίνει δηλαδή παράταση ενός μηνός για να συνεχίσουν την γενοκτονία όπως το ίδιο το δικαστήριο αναγνωρίζει! Και είναι η απόφαση αυτή μία ακόμη απόδειξη ότι το περίφημο Διεθνές Δικαστήριο δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ακόμα όργανο της παγκοσμιοποίησης, όπως αυτή κατευθύνεται από την Ουάσιγκτον και το “λόμπυ”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διεθνές αυτό Δικαστήριο, που μονίμως καταδικάζει τους εχθρούς των ΗΠΑ, δεν το έχει αναγνωρίσει ούτε η Ουάσιγκτον ούτε το Ισραήλ και αρνούνται να παραδώσουν σε αυτό πολίτες τους, οι οποίοι κατηγορούνται για εγκλήματα πολέμου!

Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι το δικαστήριο αναγνώρισε ότι οι Παλαιστίνιοι αποτελούν προστατευόμενη ομάδα βάσει της σύμβασης περί γενοκτονίας και αναγνωρίζει επίσης το δικαίωμα των Παλαιστινίων της Γάζας να προστατευτούν από πράξεις γενοκτονίας, δηλαδή με άλλα λόγια αναγνωρίζει την Χαμάς και τον πόλεμο που διεξάγει. 

Σε αυτό το Δικαστήριο, το οποίο αποτελεί μία Made In USA φαρσοκωμωδία σκέπτεται το κράτος των Αθηνών να το εξουσιοδοτήσει να κρίνει και να αποφασίσει για τα εθνικά μας συμφέροντα στο Αιγαίο …  

Exit mobile version