Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σπύρος Μπίμπιλας: Έρχονται «τεχνητές μήτρες» και της «παραγγελίας παιδιών» από ΛΟΑΤΚΙ

Σπύρος Μπίμπιλας: Έρχονται «τεχνητές μήτρες» και της «παραγγελίας παιδιών» από ΛΟΑΤΚΙ

Δεν μπορούμε να πούμε πως δεν χαιρόμαστε για το κατάντημα του κοινοβουλίου, το οποίο έζησε στιγμές μαγικές με τον Σπύρο Μπιμπίλα, που έκανε βουλευτή με το έτσι θέλω η Ζωή Κωνσταντοπούλου και βεβαίως και τα μεσημεριανάδικα των “νταβατζήδων” των ΜΜΕ, όχι μόνο να είναι βουλευτής, αλλά να λέει και πράγματα εξωφρενικά και προκλητικά ενάντια στην ανθρώπινη φύση και αξιοπρέπεια.

Στο αποκορύφωμα ο “ιερός ζήλος” για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και σε όλα τα κανάλια κάθε βράδυ ένας εκπρόσωπός τους να λέει ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα και επί πλέον να μην ακούγεται αντίθετη φωνή, ενώ σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές υπάρχει και ένας συμπαθής και καλός ομοφυλόφιλος. 

Όλα αυτά όμως θα τελειώσουν αφού όπως ανήγγειλε ο Σπύρος Μπιμπίλας έρχονται “τεχνητές μήτρες” για να παραγγέλνουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι! 

Συγκεκριμένα την έλευση της «τεχνητής μήτρας» και της «παραγγελίας παιδιών» από ζευγάρια ΛΟΑΤΚΙ+ μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 10 μόλις ετών ή και λιγότερο, πρόβλεψε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπίμπιλας, κατά την ομιλία του στην Βουλή.

«Θα γίνεται αναπαραγωγή ανθρώπων μέσω της τεχνολογίας», είπε.

«Όλα αυτά που συζητάμε σήμερα θα είναι παρωχημένα, αφού σε 10 χρόνια ή και νωρίτερα θα είναι πραγματικότητα η τεχνητή μήτρα, διά μέσω της οποία οι γονείς ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού θα παραγγέλνουν το παιδί τους και θα συνεχίζουν την υπόλοιπη ζωή.

Αυτή είναι η δημοκρατία σας και αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που ψηφίζετε εθνικόφρονες για να φύγουν οι “νεοναζί” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Να την χαίρεστε! Κι αν το παιδί σας θελήσει να κάνει ομοφυλόφιλο γάμο μη παραπονιέστε αυτό ψηφίσατε… 

Exit mobile version