Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικό Νόμισμα – Αγρότες η Ψυχή του Έθνους

Εθνικό ΝόμισμαΑγρότες η Ψυχή του Έθνους

Η επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα για την Χρυσή Αυγή αποτελεί Ιδεολογικό Στόχο, γιατί ένα κράτος δεν μπορεί να είναι ποτέ Ελεύθερο εάν δεν έχει Εθνικό Νόμισμα.

Είναι, λοιπόν, στοιχείο της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Πιστεύω πρώτα απ όλα, ότι αυτό που χρειάζεται η Πατρίδα μας είναι η επιστροφή στον Πρωτογενή Τομέα. Στην Εθνική Παραγωγή. Για αυτό στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών. Γιατί οι αγρότες είναι η Ψυχή του Έθνους.

Κάποτε οι μπολσεβίκοι με την απόφαση της 5ης ολομέλειάς τους, μιλούσαν για αυτόνομη Μακεδονία και Θράκη. Ξεπουλούσαν την μισή Ελλάδα. Τώρα ξεπουλάνε τον Λαό, παίζοντας τον ρόλο της 5ης φάλαγγας του καπιταλισμού μέσα από τις λαϊκές κινητοποιήσεις. Είναι μεγάλο το μίσος τους για την Χρυσή Αυγή γιατί τους κόβει τον δρόμο προς τον Λαό. Γιατί η Χρυσή Αυγή έφτασε στο παρελθόν σε λαϊκές συνοικίες, σε λαϊκούς Δήμους, όπως το Πέραμα, το Κερατσίνι, το Περιστέρι, να παίρνει 10 και 15%. Πέρασε το ΚΚΕ το 2015 μέσα στην ίδια την “κόκκινη” πόλη της Μυτιλήνης!

Μας μισεί και η νέα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και των παραφυάδων του, η οποία είναι, για να μιλήσουμε ιδεολογικά, η αριστερά του Μαρκούζε και του Καρλ Πόπερ της «ανοιχτής κοινωνίας», σε αυτήν την οποία ανήκει και ο Τζωρτζ Σώρος. Ήρθε και δεν κάνει τίποτε άλλο από το να ακολουθεί μια σκληρή καπιταλιστική γραμμή στον οικονομικό τομέα, και μια σκληρή εθνομηδενιστική πολιτική στα ζητήματα τα Εθνικά.

Exit mobile version