Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η … ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ … ΤΙΠΟΤΕ! ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ

Η βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας που «χρεώνεται» σε τρομοκρατική οργάνωση, ερευνάται με πολύ προσοχή από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ), καθώς και το αρμόδιο τμήμα της ΕΥΠ, όχι τόσο λόγω της έκτασης του κτυπήματος, αλλά γιατί φαίνεται ότι πλέον έχουμε ή μια νέα γενιά ανταρτών πόλης ή επανενεργοποίηση παλαιότερων στελεχών.

Αλλωστε είναι πολλές οι τρομοκρατικές οργανώσεις που δεν έχουν εξαρθρωθεί με κορυφαία την αιματοβαμμένη «Σέχτα Επανασταστών» για την οποία δεν συνελήφθη ποτέ κανένας.  Π.χ. στο αποκορύφωμα της τρομοκρατίας της νεότερης εποχής, μετά την εξάρθρωση της 17 Ν, το 2009, καταγράφηκαν περίπου 40 ένοπλες οργανώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι περισσότερες ένοπλες οργανώσεις που δρούσαν τα τελευταία χρόνια (όπως «Επαναστατικός Αγώνας», «Λαϊκή Θέληση», «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», «Σέχτα Επαναστατών», «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών-ΟΛΑ», «Επαναστατική Αυτοάμυνα», «Μαχητικός Αντιφασισμός» και άλλες, έχουν εξαρθρωθεί ή αδρανοποιηθεί.

Στην ΕΛΑΣ προσπαθούν τώρα να αναλύσουν τις ληστείες τραπεζών των τελευταίων μηνών, αφού τέτοιες ενέργειες προηγούνται των κτυπημάτων καθώς χρειάζονται χρήματα για να διαπιστώσουν αν ορισμένες από αυτές μπορεί να σχετίζονται με προσπάθειες χρηματοδότησης μίας νέας οργάνωσης και ενίσχυσης του επονομαζόμενου «επαναστατικού ταμείου».

Οι δύο τελευταίες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στην χώρα μας ήταν το ξημέρωμα της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου 2018 με την ισχυρή έκρηξη βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από την «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» αλλά και η ενεργοποίηση βόμβας με καρφιά στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, στις 27 Δεκεμβρίου 2018, που είχε αναλάβει τότε η οργάνωση «Εικονοκλαστική Σέχτα», που θεωρείται ελληνικό παράρτημα της διεθνούς οργάνωσης «ακτιβιστών» ITS («Ατομικιστές που Τείνουν στο Αγριο» – «Individualidades Tendiendo a lo Salvaje»).

Exit mobile version