Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επάγγελμα αντιφασίστας: Δεν είναι εξαίρεση η περίπτωση ο “άλλος άνθρωπος”

Επάγγελμα αντιφασίστας: Δεν είναι εξαίρεση η περίπτωση ο “άλλος άνθρωπος”

Όταν το 2012 φάνηκε η δυναμική άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία προκάλεσε πανικό στο Σύστημα με αποτέλεσμα μία δίωξη κατόπιν μίας πολιτικής σκευωρίας το 2013, πολλοί ήταν εκείνοι που άδραξαν την ευκαιρία να εισπράξουν άφθονο κρατικό και ιδιωτικό χρήμα προς καταπολέμηση του “φασισμού”, δηλαδή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν ήταν μόνο η κοινωνική κουζίνα ο “άλλος άνθρωπος” του γνωστού τζογαδόρου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες. Ήταν και είναι δεκάδες ΜΚΟ, δεκάδες αντιρατσιστικές οργανώσεις και βεβαίως άνθρωποι του κρατικού μηχανισμού, οι οποίοι στο όνομα του αντιφασισμού και των παράνομων διώξεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έκαναν καριέρα. 

Ίσως η περίπτωση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου να είναι από τις πιο αθώες, απλά ο άνθρωπος είδε ποια είναι η μόδα της εποχής, αντελήφθη την αγωνία του Συστήματος για τα συσσίτια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς τον λαό με τις αρκετές χιλιάδες ανθρώπων και όχι τους πέντε δέκα που μάζευε αυτός και κατάλαβε ότι η υπόθεση έχει πολύ χρήμα και θα είχε μεγαλύτερη απήχηση εάν το έπαιζε και λίγο αναρχικός, λίγο αριστερός και ασφαλώς υβριστής των “φασιστών” και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν ήταν ποτέ του αριστερός, ούτε προκύπτει κάτι τέτοιο. Αντίθετα ήταν σεσημασμένος “σκυλάς”, τουτέστιν τακτικός θαμών των σκυλάδικων όπως προκύπτει από τις δηλώσεις δύο λαϊκών αοιδών:    

“Ερχόταν το διάστημα 2009 – 2010 που είχα μία επιχείρηση που λεγόταν Πριγκιπέσσα Live στη Δροσοπούλου. Ερχόταν τουλάχιστον δύο με τρεις φορές το μήνα. Έκανε λουλουδάκια, ήταν κύριος. Ο μετρ είχε πει ότι ήταν καλοπληρωτής. Δεν είχαμε θέματα και φαινόταν πολύ αριστοκρατικός. Ούτε καν φτωχός ας πούμε. Φαινόταν άνθρωπος που είχε χρήματα, όχι άφραγκος. Κυριλέ”, είπε η Χριστίνα Δελλή, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.”

“Το 2009 ήρθε σε πανηγύρι. Χόρευε, πέρναγε καλά, με τα ουίσκια του, τα γαρύφαλλά του. Πέταγε λουλούδια. Ήθελε να είναι στην πρωτιά. Με πλησίασε και μου λέει ότι με θέλει για μια δουλειά, να με μανατζάρει για να βγάλουμε λεφτά. Πήγα εγώ στο τραπέζι του, μιλήσαμε, τα βρήκαμε στην τιμή. Μιλάμε για καλά λεφτά. Του είπα ότι για να κλείσει η συμφωνία μας, πρέπει εγώ να πάρω τα μισά λεφτά, γιατί δεν μπορούσα εγώ να πάω στην Αμερική χωρίς να έχω πάρει μπροστά τα μισά λεφτά. Μετά από αυτό, δεν τον ξαναείδα. Εξαφανίστηκε“, δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”.

“Ήταν γλεντζές. Είχε μια επιδειξιομανία. Ήθελε να είναι πρώτος. Να ασχολούνται όλοι με αυτόν. Χόρευε. Μου έλεγε ότι του άρεσε πολύ το τραγούδι “Γλύκα, γλύκα”. Πέταγε και καμιά χαρτούρα, έβαζε λεφτά στο κλαρίνο” πρόσθεσε.”

Από “σκυλάς” αντιφασίστας λοιπόν και το παράσημο του Χρυσού Φοίνικα από την επίσης αντιφασίστρια Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά επαναλαμβάνουμε το επάγγελμα αντιφασίστας δεν αφορά μόνο τον Πολυχρονόπουλο.

Exit mobile version