Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ: Την ημέρα των ερωτευμένων (14 Φεβρουαρίου) επέλεξε να αρχίσει στη Βουλή η ΝΔ η συζήτηση για το γάμο των ομοφυλοφίλων 

ΝΔ: Την ημέρα των ερωτευμένων (14 Φεβρουαρίου) επέλεξε να αρχίσει στη Βουλή η ΝΔ η συζήτηση για το γάμο των ομοφυλοφίλων – Παραμύθι για βλάκες και κομματόσκυλα το άλλοθι της αποχής

Ποσο τυχαίο να είναι αλήθεια το γεγονός ότι η κυβέρνηση όρισε ως ημερα ενάρξεως της συζητήσεως του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και της τεκνοθεσίας  στη Βουλή τη 14η Φεβρουαρίου ημερα του Αγίου Βαλεντινου προστάτη των ερωτευμένων, σίγουρα δεν είναι.Βλέπουμε λοιπόν ότι ακόμη και πράγματα τα οποία δεν τόλμησε να τα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει η ΝΔ.

Μάλιστα όπως γνωρίζουμε τα θεωρία της βουλής την ημέρα εκείνη θα είναι γεμάτα από μέλη των λοατκι τα οποία θα χειροκροτούν για τον θρίαμβο τους.
Όμως η ΝΔ έχει έτοιμο και το μεγάλο της άλλοθι… Κάποιους δήθεν ακροδεξιούς οι οποίοι θα απέχουν ή και θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο. Έτσι θα λένε με κάθε άνεση οι «εθνικόφρονες» που σέρνει πίσω της η ΝΔ ότι δεν είναι όλο το κόμμα με αυτό το νομοσχέδιο. Στην πραγματικότητα πρόκειται περί μιας επίδειξης φτηνού λαϊκισμού και άθλιας κουτοπονηριάς που θυμίζει θέατρο σκιών και καραγκιοζη.
Ακόμη μια φορά οι εθνικόφρονες της πεντάρας που δεν ήθελαν τη Χρυσή Αυγή γιατί ήταν «νεοναζιστικη» θα γίνουν οι ένοχοι μιας κοινωνικής αλλαγής, η οποία κατ ουσιαν καταργεί τα πατροπαράδοτα και πλήττει στην καρδιά της την ελληνική οικογένεια.
Exit mobile version