Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για καταδίκη της Ελλάδος για έλλειψη κράτους δικαίου αναφέρουν τα ΜΜΕ. Δεν λένε λέξη όμως ότι φυλακίστηκαν εκλεγμένοι βουλευτές!

Για καταδίκη της Ελλάδος για έλλειψη κράτους δικαίου αναφέρουν τα ΜΜΕ. Δεν λένε λέξη όμως ότι φυλακίστηκαν εκλεγμένοι βουλευτές!

Απ’ όλες τις χώρες της Ευρώπης μόνο στην Τουρκία, η οποία στην πραγματικότητα δεν είναι χώρα της Ευρώπης, παρά μόνο ένα μικρό τμήμα της, η Ανατολική Θράκη, που μας το πήραν όχι με τα όπλα, αλλά με την υπογραφή του Βενιζέλου, μόνο στην Τουρκία υπάρχουν φυλακισμένοι βουλευτές και στην Ελλάδα… Μας κάνει όμως εντύπωση ότι στις εκτεταμένες αναφορές από ιστολόγια τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες της αντιπολιτεύσεως για την καταδίκη της Ελλάδος από το Ευρωκοινοβούλιο για έλλειψη κράτους δικαίου και μη ανεξάρτητη δικαιοσύνη, κανένας δεν είπε λέξη για το κυνήγι μαγισσών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που συνεχίζεται με τον ιδρυτή της να είναι ακόμη κρατούμενος και με μία διαδικασία δικαστική, που έχει αρχίσει πριν δέκα ολόκληρα χρόνια να μην έχει τελειώσει!

Κανέναν δεν συμφέρει να το πει αυτό γιατί είναι όλοι συνένοχοι. Όλοι μαζί δεξιοί της ρεμούλας και της μίζας κι αριστεροί εργολάβοι και εθνομηδενιστές και μαζί τους και κάποιοι γραφικοί καραγκιόζηδες, που παριστάνουν τους πατριώτες, όλοι μαζί αγωνίστηκαν για να θέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός πολιτικού παιχνιδιού. Φυσιολογικό είναι λοιπόν αναφερόμενοι στα κακά του κράτους δικαίου και της έλλειψης δικαιοσύνης να μην αναφέρονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί είναι και αυτοί συνένοχοι σε αυτό το μεγάλο πολιτικό έγκλημα.

Exit mobile version