Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν ξεχνούν τα «Νέα» και η Μυρτω Λιαλιουτη την Χρυσή Αυγή 

Δεν ξεχνούν τα «Νέα» και η Μυρτω Λιαλιουτη την Χρυσή Αυγή

Σε άρθρο της προ ημερών στην εφημερίδα «Τα Νεα» η δημοσιογράφος Μυρτω Λαλιουτη περί Ακροδεξιάς εγραφε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Τι συνέβη στους μη προοδευτικούς ψηφοφόρους τα τελευταία χρόνια; Την περίοδο της κρίσης, κάποιοι εξ αυτών ριζοσπαστικοποιήθηκαν – Οι ερευνητές, ωστόσο, δεν καταλογίζουν μόνο σε αυτούς την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η ψήφος στην οποία είχε και τιμωρητικό χαρακτήρα». 
Εις ότι αφορά το ότι δεν είχε τιμωρητικό χαρακτήρα αποδεικνύεται από το γεγονός ότι επι δέκα ολόκληρα χρόνια όλοι αυτοί οι άνθρωποι ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή. Σε αυτό που έχει δίκιο η δημοσιογράφος των Νέων είναι ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή δεν προερχόταν μόνο από μη προοδευτικούς ψηφοφόρους, αλλά και από … προοδευτικούς, όπως αποκαλούν τους αριστερούς.

Αυτό ήταν που κυρίως φοβήθηκε το σύστημα και για το λόγο αυτό συνεργάστηκαν όλα τα κόμματα της Βουλής, προκειμένου να στήσουν μια σκευωρία και να καταδικάσουν όλους τους βουλευτές ενός κόμματος χωρίς κανένα στοιχείο για την ενοχλώ τους σε παράνομη ΠΡΑΞΗ!
Με τον τρόπο αυτό αντικατέστησαν (νομίζουν…) την Χρυσή Αυγή με κάποιους τυχάρπαστους, οι οποίοι ούτε αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία κάνουν, ούτε στην αριστερά δημιουργούν προβλήματα, ούτε βέβαια κάνουν αγώνα στο πεζοδρόμιο όπως έκανε για δεκαετίες ολόκληρες η Χρυσή Αυγή.

Η ενδεχόμενη όμως και πολύ πιθανή κατάρρευση της ψεύτικης οικονομικής ευημερίας με τα δανεικά κάποτε τελειώνει και τότε όλα θα επανέλθουν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς. Και ο καθείς θα πάρει τη θέση που του αναλογεί στο πολιτικό στερέωμα.

Exit mobile version