Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Τραβεστί “δεξιά” φυσικό είναι να υπερασπίζεται τους ΛΟΑΤΚΙ

Η Τραβεστί “δεξιά” φυσικό είναι να υπερασπίζεται τους ΛΟΑΤΚΙ

Είναι και δεν είναι δεξιά, έχοντας υπουργούς από παιδιά του Σημίτη μέχρι στελέχη του ΚΚΕ. Είναι χωρίς αμφιβολία μια πολιτική παράταξη “τραβεστί”. Φυσικό είναι, λοιπόν, να πολιτεύεται και να νομοθετεί κατ’ αυτόν τον τρόπο.  

H “ΔΕΞΙΑ” υπερασπίστηκε στην Βουλή την υιοθεσία ανήλικων παιδιών από τραβεστί, ομοφυλόφιλους, λεσβίες κ.λ.π. και υποστήριξε το ν/σ που εξαφανίζει τη «πατρότητα» και την «μητρότητα» από την κοινωνία.

Το νομοσχέδιο με τίτλο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις» έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία. «Είμαστε εδώ να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη μια κοινωνική ανισότητα», είπαν ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στη Βουλή. «Είμαστε εδώ σήμερα για να προστατεύσουμε αυτονόητα δικαιώματα παιδιών με την ασπίδα των γονιών τους και με μια αναγκαία προσθήκη στο οικογενειακό δίκαιο να αποδώσουμε επιτέλους δικαιοσύνη στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ “ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ” ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ(ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ …) ΤΗΣ ΝΔ

 

Exit mobile version