Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρωταθλητές! Η Ελλάδα έγινε η … πρώτη Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα που νομιμοποίησε τον γάμο ομοφυλοφίλων

Πρωταθλητές! Η Ελλάδα έγινε η … πρώτη Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα που νομιμοποίησε τον γάμο ομοφυλοφίλων

Η ρωσική Readovka γράφει: «Η Ελλάδα έγινε την Πέμπτη η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα που νομιμοποίησε τον πολιτικό γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, παρά την αντίθεση της σημαίνουσας, κοινωνικά συντηρητικής Ελληνικής Εκκλησίας. Διακομματική πλειοψηφία 176 βουλευτών στο κοινοβούλιο των 300 εδρών υπερψήφισε αργά την Πέμπτη το νομοσχέδιο-ορόσημο που συνέταξε η κεντροδεξιά κυβέρνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Άλλοι 76 απέρριψαν την μεταρρύθμιση, ενώ δύο απείχαν από την ψηφοφορία και 46 δεν ήταν παρόντες στην Βουλή».

Το radio1.ru:

Η Ελλάδα συνέδεσε τις δραστηριότητες LGBT* με τον αγώνα κατά της Ρωσίας

Tass:Η Ελλάδα είναι η πρώτη ορθόδοξη χώρα που επιτρέπει τους γάμους ομοφύλων

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται Sputnik και Russia Today! Σε γενικές γραμμές οι ρωσικός λαός αισθάνθηκε έκπληξη με την εξέλιξη αυτή και πως μια ορθόδοξη χώρα, όπως γράφεται, υιοθέτησε αυτό το νομοσχέδιο, το οποίο, σχολιάζουν οι Ρώσοι, αλλάζει τον θεσμό της οικογένειας!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ” – ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ …

“Αντίσταση εθνική δεν υπάρχει με την Χρυσή Αυγή στην φυλακή    https://xrisiavgi.com/2023/05/21/10/157432/

“Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στην χώρα και όμως ούτε μία αντίδραση λαϊκή, ούτε μία συγκέντρωση εθνική για όσα συμβαίνουν και για όσα έρχονται και όλα δείχνουν ότι θα συμβούν. Φρόντισαν αυτοί που σήκωναν την σημαία της εθνικής αντίστασης ψηλά, οι αληθινοί Χρυσαυγίτες και όχι οι καιροσκόποι και οι λιποτάκτες, να ευρίσκονται υπό διωγμόν και έτσι οι διάφοροι “εθνικοπατριώτες”, που θυμίζουν κοράκια που αναζητούν πτώμα, αναζητούν ψήφους, τους ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να βγουν στην επιφάνεια γιατί αυτοί είναι καθώς πρέπει “δημοκράτες” και όχι κακοί “φασίστες” όπως οι Χρυσαυγίτες! Και για μία υπόθεση που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 συνεχίζεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις και με έναν εισηγητή του Συμβουλίου Εφετών να προτείνει επίσημα απαλλαγή για την “εγκληματική οργάνωση” και μία Εισαγγελέα μετά από μία δίκη πέντε ετών με μία οκτάωρη αγόρευση να προτείνει αθώωση! Λεπτομέρειες όλα αυτά … Όποιος τολμά να σηκώσει το κεφάλι ενάντια στους σύγχρονους Ιακωβίνους και τις γκιλοτίνες τους, τις μοντέρνες γκιλοτίνες τους, που είναι ο αποκλεισμός και η φυλακή, τον περιμένει πολιτική εκτέλεση και δολοφονία χαρακτήρα. Αυτό υπέστη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και βεβαίως και εγώ προσωπικά.”

 

Exit mobile version