Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαμαράς:“Ακραίος και εγώ, που έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή στην φυλακή …

Σαμαράς:“Ακραίος και εγώ, που έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή στην φυλακή …

“Ποια ανεξάρτητη δικαιοσύνη και ποια “εγκληματική οργάνωση”; Ο Σαμαράς έκλεισε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή…”

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο καταδίκασε την Ελλάδα για έλλειψη κράτους δικαίου και ανεξάρτητης Δικαιοσύνης. Τι είναι όμως ένα Ευρωκοινοβούλιο μπροστά στην ελληνική δικαιοσύνη; Ένα τίποτε… Έτσι λοιπόν καταδίκη αυτοί, καταδίκη και εμείς όπως αποφάσισαν στην ολομέλειά τους οι Αρεοπαγίτες! Ευτυχώς βρέθηκαν και 13 που είχαν αντίθετη άποψη.

Ας έλθουμε όμως στα γεγονότα και στο πως ο Αντώνης Σαμαράς μέσα στην βουλή επιβεβαίωσε πλήρως την καταδίκη της Ελλάδος από το ευρωκοινοβούλιο για έλλειψη κράτους δικαίου.  

Για την καταδίκη της Ελλάδος στο Ευρωκοινοβούλιο για έλλειψη κράτους δικαίου και ανεξάρτητης δικαιοσύνης αναφέρουν τα ΜΜΕ. Δεν λένε λέξη όμως ότι ΜΟΝΟ στην Ελλάδα φυλακίστηκαν εκλεγμένοι βουλευτές!

Στις εκτεταμένες αναφορές από ιστολόγια τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες της αντιπολιτεύσεως για την καταδίκη της Ελλάδος από το Ευρωκοινοβούλιο για έλλειψη κράτους δικαίου και μη ανεξάρτητη δικαιοσύνη, κανένας δεν είπε λέξη για το κυνήγι μαγισσών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που συνεχίζεται με τον ιδρυτή της να είναι ακόμη κρατούμενος και με μία διαδικασία δικαστική, που έχει αρχίσει πριν δέκα ολόκληρα χρόνια να μην έχει τελειώσει!

Κανέναν δεν συμφέρει να το πει αυτό γιατί είναι όλοι συνένοχοι. Όλοι μαζί δεξιοί της ρεμούλας και της μίζας κι αριστεροί κλεφτοεργολάβοι και εθνομηδενιστές και μαζί τους και κάποιοι γραφικοί καραγκιόζηδες, που παριστάνουν τους πατριώτες, όλοι μαζί αγωνίστηκαν για να θέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός πολιτικού παιχνιδιού. Φυσιολογικό είναι λοιπόν αναφερόμενοι στα κακά του κράτους δικαίου και της έλλειψης δικαιοσύνης να μην αναφέρονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί είναι και αυτοί συνένοχοι σε αυτό το μεγάλο πολιτικό έγκλημα.

Σχετικά λοιπόν με το κράτος δικαίου και την ανεξάρτητη δικαιοσύνη, μιλώντας για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ο Αντώνης Σαμαράς τον οποίο συνεχάρη με δουλική υπόκλιση ο βουλευτής των Σπαρτιατών Κατσιβαρδάς μέσα στην βουλή θέλοντας να υποστηρίξει ότι δεν είναι ακροδεξιός, πράγμα το οποίο εμείς απόλυτα πιστεύουμε, είπε: 

“Ακραίος και εγώ που δεν θα το ψηφίσω, που έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή και μετά κάποιοι πέντε χρόνια δεν έβρισκαν αίθουσα να διεξαχθεί η δίκη; Ακραίος κι εγώ …” 

Το παραμύθι, λοιπόν, περί “ποινικής υποθέσεως” ο ίδιος ο Σαμαράς το καταρρίπτει, ο οποίος μάλιστα λέει δημόσια και στην βουλή ότι αυτός μας έστειλε στην φυλακή και μάλιστα σιδηροδέσμιους! Ας αφήσουνε επί τέλους τα περί “εγκληματικής οργανώσεως” και ας παραδεχθούνε ότι όλοι μαζί ένα σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό Σύστημα πολέμησε ανήθικα και παράνομα την Χρυσή Αυγή γιατί ήταν η μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης στην χώρα. 

Exit mobile version