Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση για τα πανηγύρια της “Καθημερινής”: Οι Έλληνες αγάπησαν τον Μπάιντεν!

Δημοσκόπηση για τα πανηγύρια της “Καθημερινής”: Οι Έλληνες αγάπησαν τον Μπάιντεν!

Το πλέον εξωφρενικό: Σε περίπτωση κρίσης της χώρας μας με την Τουρκία, σε ποσοστό 76% πιστεύουν ότι θα υπάρξει συμπαράσταση των ΗΠΑ στην Ελλάδα!

Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο που παίζει η εφημερίδα “Καθημερινή” και το εν γένει συγκρότημα με τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι. Πρωταγωνιστής του θιάσου ο dear Alexis Παπαχελάς και βεβαίως και ο Τούρκος επιχειρηματίας, ο οποίος “προσφέρει” ό,τι πιο χυδαίο στο τηλεοπτικό θέαμα.

Η “Καθημερινή”, λοιπόν, με την συνεργασία εταιρείας δημοσκοπήσεων, η οποία είχε εμφανίσει έρευνα προ ημερών ότι οι Έλληνες είναι μοιρασμένοι σχεδόν στα ίσα για το θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων, πράγμα το οποίο βεβαίως δεν ισχύει, αλλά αρέσει στην εν λόγω εταιρεία για προσωπικούς λόγους, δημοσίευσε έρευνα την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου για το πως αποτιμούν οι Έλληνες το επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων. Θριαμβευτικός ο τίτλος του σχετικού κειμένου, ο οποίος είχε ως εξής: “Θετική η στάση των ΗΠΑ έναντι της Αθήνας”.

Ενώ είναι δεδομένο ότι δεν είναι και τόσο φιλικά διακείμενος ή μάλλον καθόλου φιλικά διακείμενος προς τις ΗΠΑ ο Ελληνικός Λαός, η “Καθημερινή” και η δημοσκόπησή της έχει αντίθετη άποψη. Θεωρεί μάλιστα, το πλέον εξωφρενικό, ότι σε περίπτωση κρίση της χώρας μας με την Τουρκία, σε ποσοστό 76% θα υπάρξει συμπαράσταση των ΗΠΑ στην Ελλάδα που θα σταθούν ενάντια στην Τουρκία. Που το είδαν αυτό γραμμένο; Ποια συμπαράσταση; Η συμπαράσταση που είχαμε όταν το 1955 ξερίζωναν τους Έλληνες από την Κωνσταντινούπολη και οι Αμερικάνοι σιωπούσαν ή μήπως στον Αττίλα το 1974, που την τουρκική εισβολή στην Κύπρο την έστησε ο Κίσινγκερ; Ακόμη και στα Ίμια οι Αμερικάνοι δεν ήταν που είπαν να κατεβάσουμε την ελληνική σημαία από εθνικά κυρίαρχο έδαφος; 

Το πλέον αστείο είναι ο τίτλος για την έρευνα στην πρώτη σελίδα, ο οποίος έχει ως εξής: “Οι Έλληνες ψηφίζουν Μπάιντεν”! Πράγματι… όπου κι αν πάτε και όπου σταθείτε θα ακούσετε να μιλάνε υπέρ του Μπάιντεν!!! Είναι τόσο ψεύτες αυτοί ή τόσο βλάκας ο ελληνικός λαός; 

Exit mobile version