Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή, το “διαίρει και βασίλευε” και η δήθεν ακροδεξιά

Η Χρυσή Αυγή, το “διαίρει και βασίλευε” και η δήθεν ακροδεξιά

Υπάρχει η γνωστή παροιμία “δύο γαϊδάροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα”. Στην εν λόγω περίπτωση είναι τρεις και δεν είναι γάιδαροι αλλά επίδοξοι πολιτικοί, οι οποίοι μαλώνουν στον αχυρώνα του πατριωτικού χώρου, του αληθινού πατριωτικού χώρου, όταν και οι τρεις γεννήματα της Νέας Δημοκρατίας και άλλων δυνάμεων του “δημοκρατικού τόξου”.

Ο ένας παιδί των κατηχητικών, πατριώτης, έντιμος άνθρωπος πλην πάντοτε νεοδημοκράτης. Ο δεύτερος είχε την πορεία ΠΑΣΟΚ, Καρατζαφέρης, μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία και τώρα κομματάρχης. Ο τρίτος έχει πιο πλούσιο ρεπερτόριο. Ήταν νεοδημοκράτης, μετά στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ, μετά στις “Ρίζες” του Καπερνάρου, μετά στο ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφέρη και ακολούθως στην Ένωση Κεντρώων του θρυλικού Λεβέντη, πριν τον κάνει λεβέντη ένας άλλος λεβέντης… από το πουθενά! Οι σχέσεις μεταξύ των τριών θανάσιμες. Ο θάνατός σου η ζωή μου… Έτσι ακούσαμε μέσα στην βουλή να μιλάνε ο ένας κατά του άλλου κατά ζεύγη και να εξαπολύουν κατηγορίες για μνημόνια, απατεώνες, συνεργάτες Εβραίου εφοπλιστή, γυρολόγου των κομμάτων και άλλα πολλά … Για του λόγου το αληθές τα παρακάτω από σχετικά δημοσιεύματα: 

“Κατά τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, ο Κυριάκος Βελόπουλος περιέγραψε ως αχθοφόρο του επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη έναν βουλευτή του κόμματος του Δημήτρη Νατσιού, χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Νατσιός αποκάλεσε δεκανίκι της κυβέρνησης την Ελληνική Λύση λόγω της υπερψήφισης της αντικατάστασης των μελών της ΑΔΑΕ, ενώ πρόσθεσε πως «απαξιούμε να ασχοληθούμε» με τον Κυρ. Βελόπουλο.

Ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, ο Βασίλης Στίγκας είπε χαρακτηριστικά «πήραμε μια μικρή γεύση από τον εθνικό μας γελωτοποιό», αναφερόμενος στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

«Δεν έχει τη στοιχειώδη μόρφωση και ευγένεια να συνομιλήσει με έναν άνθρωπο. Εγώ κυρίες και κύριοι είμαι περήφανος γιατί από 13 ετών έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές, αυτό που δεν έχω κάνει είναι απατεώνας όπως είναι ο Βελόπουλος με δικαστικές και αμετάκλητες αποφάσεις», πρόσθεσε.”

Exit mobile version