Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων έχει το Ισραήλ τον Μπάιντεν και τις ΗΠΑ

Γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων έχει το Ισραήλ τον Μπάιντεν και τις ΗΠΑ

Για τις συγκρούσεις στην  Γάζα και την μεγάλη σφαγή των Παλαιστινίων μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν καλώντας το Ισραήλ να σταματήσει την σφαγή και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στην Γάζα υπάρχει το μεγαλύτερο νεκροταφείο παιδιών. Ενώ δε συνεχίζεται η αιματοχυσία στην Γάζα, το Ισραήλ σιωπηρά επεκτείνει τους εβραϊκούς οικισμούς στα Παλαιστινιακά εδάφη με την βοήθεια του στρατού του και τεθωρακισμένα οχήματα. 

Στην τελευταία του ανακοίνωση το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοίνωσε έναν νέο απολογισμό, σύμφωνα με τον οποίο 28.858 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στον παλαιστινιακό θύλακα και άλλοι 68.667 έχουν τραυματιστεί από την έναρξη του πολέμου, στις 7 Οκτωβρίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χαμάς, ο Χανίγιε αναφέρει ότι η οργάνωση «δεν θα δεχτεί οτιδήποτε λιγότερο από μια πλήρη παύση της επίθεσης, την αποχώρηση του κατοχικού στρατού από τη Γάζα και την άρση της άδικης πολιορκίας».

Το ίδιο ζητά και ο Μπάιντεν καθώς και η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ. Όμως τελικά φαίνεται πως δεν έχει καμία σημασία το τι θέλει ο πρόεδρος των ΗΠΑ για το Ισραήλ και το ερώτημα που τίθεται είναι: Ποιος κυβερνάει τον κόσμο;  

Exit mobile version