Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΒΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ 47ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΒΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ 47ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

“Διοσημία: Φαινόμενο που, όπως πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες, ήταν σημάδι σταλμένο από το Δία, για να προαναγγείλει τα μέλλοντα να συμβούν.”

Εγκλήματα πρωτοφανή έξω από την Ελληνική πραγματικότητα χιλιάδων χρόνων γίνονται όλο και πιο συχνά στην Πατρίδα μας. Αυτό δείχνει πόσο βαθιά άρρωστη είναι η Ελλάδα, αλλά είναι και σημάδια του Θεού για αυτά που έρχονται 

Ακόμα και σενάρια ταινιών θρίλερ ωχριούν μπροστά στην ανατριχιαστική υπόθεση της πόλη των Τρικάλων που τις τελευταίες ώρες έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ο 47χρονος γιος με ένα αλυσοπρίονο έκοψε τα χέρια του πατέρα του και τον αποκεφάλισε.

Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 46χρονος γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε σήμερα Κυριακή 18/2 τη δολοφονία αλλά τουλάχιστον δύο ημέρες πριν μέσα στην οικογενειακή βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο πατροκτόνος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο, ενώ αυτή την ώρα έχει συλληφθεί από τις Αρχές.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της φονικής επίθεσης, όπως επίσης και οι ακριβείς συνθήκες των δραματικών γεγονότων. Πάντως, στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι θα διενεργήσουν έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ

Exit mobile version