Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2024: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ … ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!

2024: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ … ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!

“ …“Δημοκρατία 2024”: Στην Μεσσηνία επενέβη η Αστυνομία, σταμάτησε πούλμαν και διέταξε να γυρίσουν … πίσω, αλλιώς θα συλληφθούν!”

>> Στις 7 Φεβρουαρίου το απόγευμα η Χρυσή Αυγή είχε προγραμματίσει μία τιμητική εκδήλωση, για τους τρείς ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, που έπεσαν στα Ίμια στις 31 Ιανουαρίου το 1996. Οι Εθνικιστές της Πελοποννήσου,  είχαν συνεννοηθεί να ταξιδέψουν με ένα πούλμαν που ξεκίνησε από την Μεσσηνία με σκοπό φθάνοντας στην Τρίπολη να παραλάβει από εκεί, τους συναγωνιστές που είχαν φθάσει από Λακωνία, Αργολίδα και Αρκαδία  με Ι. Χ.  αυτοκίνητα.

Μόλις το πούλμαν ξεκίνησε από την Μεσσηνία επενέβη η Αστυνομία τους σταμάτησε και τους διέταξε να γυρίσου … πίσω ! Οι επιβάτες Μεσσήνιοι συναγωνιστές  πήραν τηλέφωνο τους συναγωνιστές που τους περίμεναν στην Τρίπολη και τους ενημέρωσαν για το εξοργιστικό συμβάν.

Τότε, οι στην Τρίπολη αναμένοντες αποφάσισαν να μεταβούν στην Αθήνα με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους. Δυστυχώς λίγο μετά την αναχώρηση επενέβη και σε αυτούς η Αστυνομία και τους ανάγκασε να επιστρέψουν πίσω. Έτσι οι Πελοποννήσιοι Εθνικιστές δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην τελετή της επετείου των Ιμίων, στο ετήσιο δηλαδή μνημόσυνο των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο η Χρυσή Αυγή το πραγματοποιεί κάθε χρόνο από το 1996 μέχρι σήμερα.

Η πρωτοφανής αυτή παρέμβαση του συστήματος της δικτατορίας των διεφθαρμένων, που μέσω της αστυνομίας, σταμάτησε Έλληνες Εθνικιστές που πήγαιναν να παραστούν σε ένα μνημόσυνο, είναι εξοργιστικά άδικη,  είναι απαράδεκτη είναι δικτατορική.

Πρέπει όμως να σταλεί εκ μέρους των Εθνικιστών, πρός το διεφθαρμένο σύστημα, το εξής μήνυμα: «Αυτά που κάνετε εναντίον των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, όχι μόνο δεν μας απογοητεύουν, όχι μόνον δεν μας φοβίζουν, όχι μόνο δεν μας κάπτουν το ηθικό, αλλά τουναντίον μας πεισμώνουν, μας κάνουν μαχητικότερους, με αποτέλεσμα( και εξ’ αιτίας σας), να εντάσσονται και να πυκνώνουν τις γραμμές μας, νέοι Εθνικιστές που είναι κυρίως νεαρής ηλικίας, οι οποίοι  και θα αποτελέσουν: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!

 ΥΓ. Τον φόβο της Χρυσής Αυγής να έχετε !

Νικόλαος  Η. Σκαντζός

https://www.youtube.com/watch?v=EGkqRdi5t2k

 

 

Exit mobile version