Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί δεν παραιτήθηκαν οι “ακροδεξιοί” για να μη περάσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων; 

Γιατί δεν παραιτήθηκαν οι “ακροδεξιοί” για να μη περάσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων;

“Δεν είπε λέξη κανένας για παραίτηση από τους βουλευτές των τριών “ακροδεξιών” κομμάτων. Και δεν είπε λέξη κανένας λέξη για αυτούς από αυτούς που μας κατηγορούσαν άδικα γιατί δεν παραιτηθήκαμε.¨

Μια από τις κατηγορίες, την οποία εκτοξεύουν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, διάφοροι πουθενάδες, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την δίωξή μας παριστάνουν τους πολιτικούς παράγοντες, είναι ότι θα μπορούσαμε να εμποδίσουμε την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών εάν παραιτούμεθα. Αυτό δεν ισχύει διότι η Συμφωνία ήλθε στην βουλή τον τελευταίο χρόνο της κοινοβουλευτικής τετραετίας και το Σύνταγμα προβλέπει ότι οι θέσεις παραμένουν κενές και δεν γίνονται επαναληπτικές εκλογές. Πάρα ταύτα δώσαμε λύση.

Συγκεκριμένα, ο τότε Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος πρότεινε να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οπόταν η βουλή θα είχε λιγότερους από 200 βουλευτές και δεν θα μπορούσε να νομοθετήσει και τότε ο Δένδιας άρχισε να ουρλιάζει ότι πρόκειται για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Άδικη λοιπόν η κατηγορία τους, που στηρίζεται στην άγνοια και στην κακοήθεια του μέσου Έλληνα και για να μη ξεχνάμε σε αυτήν την χώρα γεννήθηκε η λέξη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, του γάμου των ομοφυλοφίλων, εάν παραιτούντο, τότε αφού είμαστε στον πρώτο χρόνο της λειτουργίας αυτής της βουλής, θα γινόντουσαν οπωσδήποτε επαναληπτικές εκλογές. Δεν είπε λέξη όμως κανένας για παραίτηση από τους βουλευτές των τριών “ακροδεξιών” κομμάτων. Και δεν είπε λέξη κανένας λέξη για αυτούς από αυτούς που μας κατηγορούσαν άδικα γιατί δεν παραιτηθήκαμε. Όλα αυτά γιατί το παιχνίδι, βεβαίως, το κατηύθυνε και το κατευθύνει το ίδιο το Σύστημα… 

Εις ό,τι αφορά όμως το κόμμα “Σπαρτιάτες”, το οποίο είχε έναν βουλευτή σε κάθε εκλογική περιφέρεια, τα πράγματα θα ήταν πιο απλά εάν παραιτούντο θα γινόντουσαν αυτομάτως εκλογές σε επικράτεια, Α Β Αθηνών, Β Πειραιώς, Ηράκλειο και άλλους μεγάλους νομούς της χώρας και δεν έκαναν τίποτε. Ποιος φταίει για αυτό; Ποιος άλλος από αυτούς που εγκατέλειψαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και στήριξαν τον “μεγάλο” πολιτικό Στίγκα με τους 34 σταυρούς με το κόμμα του Λεβέντη! 

Exit mobile version