Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγροτική επανάσταση με συγχαρητήρια από τον Πρετεντέρη και το MEGA δεν γίνεται!

Αγροτική επανάσταση με συγχαρητήρια από τον Πρετεντέρη και το MEGA δεν γίνεται!

“Άξιοι συγχαρητηρίων πράγματι οι Έλληνες αγρότες, που με τις Γαλανόλευκες ψηλά υπέφεραν και ταλαιπωρήθηκαν για να έλθουν στην Αθήνα, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι ο αγώνας τους προδόθηκε από τους “νταβατζήδες” αγροτοπατέρες των κομμάτων”

Λυπούμεθα βαθύτατα γιατί για μία ακόμη φορά επιβεβαιωθήκαμε πλήρως. Επιβεβαιωθήκαμε όχι γιατί είμαστε πολλοί έξυπνοι ή προφήτες, αλλά γιατί γνωρίζουμε το άθλιο παιχνίδι των πολιτικών εις βάρος του Έθνους, καθώς και πρόσωπα και πράγματα, τα οποία συμβαίνουν στην χώρα μας εδώ και δεκαετίες. 

Είναι γεγονός ότι οι αγρότες οδηγούνται στο απόσπασμα και είναι θλιβερό ότι την ίδια στιγμή που είχαμε δυναμικές κινητοποιήσεις των αγροτών όχι μόνον στην Γαλλία και την Γερμανία, αλλά και συμπλοκές ακόμη και στην Ινδία, στην Ελλάδα όλα κύλησαν… ομαλά! Χωρίς κανένα πρόβλημα για την κυβέρνηση και χωρίς να δεσμευθεί για το παραμικρό απέναντι στους αγρότες, που κυριολεκτικά πεθαίνουν. Το σκληρό νεοφιλελεύθερο πρόσωπο του νέου Σημίτη, Κυριάκου Μητσοτάκη, επέβαλε την θέλησή του εύκολα και απλά.

Όταν ακούς τον Πρετεντέρη στο MEGA να δίνει συγχαρητήρια στους αγρότες, όπως συγχαρητήρια έδωσε και η ΕΛ.ΑΣ εύκολα αντιλαμβάνεσαι πως ό,τι έγινε δεν ενόχλησε πολιτικά καθόλου αυτούς που έχουν οδηγήσει τους αγρότες στο αδιέξοδο!

Άξιοι συγχαρητηρίων πράγματι οι Έλληνες αγρότες, που με τις Γαλανόλευκες ψηλά υπέφεραν και ταλαιπωρήθηκαν για να έλθουν στην Αθήνα, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι ο αγώνας τους προδόθηκε από τους “νταβατζήδες” αγροτοπατέρες των κομμάτων, όλων των κομμάτων και κυρίως του ΚΚΕ και της ΝΔ. Όσο για τις “ακροδεξιές” καρικατούρες που έχουν μπει στην βουλή και η κραυγαλέα απουσία τους λέει πολλά… 

Πρώτη φορά είδαμε τα τρακτέρ αντί να πολιορκούν την πρωτεύουσα να εισέρχονται σε αυτήν από μία λωρίδα κυκλοφορίας με την συνοδεία περιπολικών! Τέτοιος εξευτελισμός δεν άξιζε σε αυτούς, που ζητούσαν το δίκιο τους και η εικόνα του αγρότη που έλεγε ότι πουλάει το σιτάρι 0,25 ευρώ το κιλό και πουλιέται στα αρτοποιία 2,5 και 3 ευρώ τα λέει όλα! Ένα ακόμη δείγμα το ό,τι έγινε πως με πουλημένες πολιτικές ηγεσίες δεν πρόκειται να υπάρξει δικαίωση για αυτά που θέλουν και αξίζουν.

Θέση της Χρυσής Αυγής ότι οι αγρότες είναι η ψυχή του Έθνους και επιτέλους πρέπει να απαλλαγούν από τους “νταβατζήδες” που μοίραζαν και μοιράζουν τις επιδοτήσεις γιατί αλλιώς μοιραία θα τελειώσουν και θα καταντήσουν νομάδες στις μεγαλουπόλεις της χώρας.   

Exit mobile version