Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητροπολίτης Μόρφου: “Σπορά Εβραίων” Ζελένσκι, Μακρόν και Μητσοτάκης

Διαφωνώ με το ανήκουμε στη Δύση”. .

“Σπορά Εβραίων” ο Ζελένσκι, ο Μακρόν και ο Μητσοτάκης – Αποκαλυπτική Συνέντευξη Μόρφου στο TASS:”Αύριο θα μπουν τα στρατεύματα του Πούτιν στο Κίεβο! Επέρχεται μεγάλη ήττα όχι του Ζελένσκι αλλά όλου του δυτικού κόσμου στην Ουκρανία. Διαφωνώ με το ανήκουμε στη Δύση”. .

”Ἡ συνέντευξη τοῦ Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στὸν κ. Andrei Surzhanskii, προϊστάμενο τοῦ Γραφείου τοῦ ρωσικοῦ πρακτορείου εἰδήσεων TASS, πραγματοποιήθηκε στὶς 16 Φεβρουαρίου 2024. Από την Συνέντευξη του Μητροπολίτου Μόρφου τα παρακάτω:

“ … Μόνο ηγέτες που ηγούνται ενός ιστορικού λαού μπορούν να ομιλούν με ιστορικούς όρους και γεγονότα για σύγχρονα προβλήματα. Ο Δυτικός άνθρωπος είτε βρίσκεται στην Ευρώπη είτε στις ΗΠΑ η αντίληψη του είναι ότι η πολιτική σημαίνει συμφέροντα, σημαίνει χρήμα , αγωγοί ενέργειας, γεωστρατηγική, γεωπολιτική.

Ενώ ο Πούτιν με αυτή τη συνέντευξη τα θέματα τα έθεσε σε άλλη βάση, ότι κύριοι δεν είμαστε εδώ χθεσινοί και προχθεσινοί . Είμαστε ένας ιστορικός λαός που είμαστε πασών των Ρωσιών. Αυτό τους είπε.”

Σόρος, Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Κίσινγκερ είναι οι Σιωνιστές όχι οι Εβραίοι οι Σιωνιστές ο Ζελένσκι που είναι υπάλληλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων ο Μακρόν

Τι κοινό έχει ο Ζελένσκι, ο Μακρόν και ο Μητσοτάκης είναι και οι 3 σπορά Εβραίων.”

Exit mobile version