Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ο αγώνας δεν τελειώνει όταν οργανώσεις, όπως η Χρυσή Αυγή, διαλύονται…”

Ο δρ Αντρέας Τσικ, διευθυντής του Ινστιτούτου Διεπιστημονικής Ερευνας για τις Συγκρούσεις και τη Βία στο Πανεπιστήμιο του Μπίλεφελν δήλωσε ότι το ακροδεξιό AfD, που αναμένεται να έρθει δεύτερο στις ευρωεκλογές, ήδη επηρεάζει τη χώρα. Σχολιάζοντας το γεγονός είπε:

«Το Ακροδεξιό μπλοκ δυναμώνει. Και το σχέδιο να καταστρέψει εκ των έσω την Ευρώπη είναι πλέον σε θέση να το υλοποιήσει. Ο αγώνας δεν τελειώνει όταν οργανώσεις, όπως η Χρυσή Αυγή, διαλύονται. Ο δεξιός εξτρεμισμός μεταμορφώνεται και απαντά στην καταστολή με καινοτομία» λέει μιλώντας στο «Βήμα» ο δρ Αντρέας Τσικ, επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Διεπιστημονικής Ερευνας για τις Συγκρούσεις και τη Βία (IKG) και της Conflict Academy (ConflictA) στο Πανεπιστήμιο του Μπίλεφελντ. Εν όψει της επέλασης της ακροδεξιάς Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD) στις ευρωεκλογές, ο γερμανός ειδικός δεν αποκλείει την αναγκαιότητα συνταγματικής μεταρρύθμισης στη χώρα. «Τα καθιερωμένα κόμματα στη Γερμανία δεν έχουν αναπτύξει ένα αντιμοντέλο στον δεξιό λαϊκισμό» προσθέτει. Κρίσιμο παράγοντα θεωρεί και την «αδυναμία» των καθιερωμένων κομμάτων στην ΕΕ «να προσφέρουν μια ελπιδοφόρα και πειστική εικόνα της Ευρώπης για το μέλλον».

Αυτά δήλωσε ο ειδικός επί θεμάτων ακροδεξιάς Γερμανός καθηγητής ενθυμούμενος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία σύμφωνα με όλα τα ΜΜΕ και όλους τους παράγοντες αυτής της χώρας έχει διαλυθεί. Σε απάντηση η φωτογραφία της πρωμετοπίδας, όπου εκατοντάδες νέοι και νέες Εθνικιστές έκαναν πορεία στο κέντρο του Πειραιά φωνάζοντας το σύνθημα “ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, αφού στην Αθήνα κράτος και παρακράτος με δυνάμεις των ΜΑΤ και αντισυγκεντρώσεις αναρχοκομμουνιστών απαγόρευσαν “δημοκρατικά” την συγκέντρωση των Εθνικιστών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να απαγορευθεί, και το μόνο που έκαναν ήταν να καταδικάσουν άδικα στελέχη της. Μία ακόμη απάντηση σε όλους αυτούς τους προπαγανδιστές του Συστήματος και η φωτογραφία από την χρηματοδότηση του κόμματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το Υπουργείο Εσωτερικών το 2023, χρηματοδότηση που δεν έλαβε, αφού με νόμο φωτογραφικό – αντισυνταγματικό, που κρίθηκε νόμιμος από το Συμβούλιο της Επικρατείας, που να μην ξεχνάμε έκρινε νόμιμα και τα Μνημόνια, δεν έλαβε ποτέ αλλά κατακρατείται.

 

ΦΕΚ με ημερομηνία 5 Απριλίου 2023 και Αρ. Φύλλου 2196

Exit mobile version