Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φινλανδικό μοντέλο: Ο Δένδιας διαλύει τις Ένοπλες Δυνάμεις! ΣτΕ: Τέλος η υποχρεωτική Στρατιωτική Θητεία!

φινλανδικό μοντέλο: Ο Δένδιας διαλύει τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Η στρατιωτική θητεία αποτελεί ύψιστη τιμή και δικαίωμα για κάθε Έλληνα και όπως έχει εξελιχθεί το δημογραφικό πρόβλημα και για κάθε Ελληνίδα. Από το 1992 στο Β’ Συνέδριό της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πρόγραμμά της πρότεινε θητεία για άνδρες και γυναίκες στα 18 έτη με μοναδική εξαίρεση την περίπτωση μητρότητος στις γυναίκες, αφού το δημογραφικό πρόβλημα είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της Ελλάδος.

Το 1974 επί στρατιωτικού καθεστώτος η θητεία ήταν 24 μήνες για τους οπλίτες και 28 για τους έφεδρους αξιωματικούς και σήμερα με το δημογραφικό να έχει πάρει τον κατήφορο είναι μόνο εννέα μήνες! Θυμίζουμε ότι η μείωση αυτή έγινε από την Νεα Δημοκρατία για ψηφοθηρικούς λόγους.

Τώρα πάνε να διαλύσουν τον στρατό εντελώς και ο Δένδιας, που παριστάνει τον “πολέμαρχο”, βλέποντας τον Μητσοτάκη να παίρνει τον κατήφορο και περιμένοντας σαν το κοράκι να πέσει πάνω στο πτώμα, ο Δένδιας που στέλνει πολεμοφόδια στην Ουκρανία και φρεγάτα στην αραβική θάλασσα ενάντια στην θέληση του Ελληνικού λαού, επιχειρεί να εφαρμόσει στην Ελλάδα, όπως έχει δηλώσει, το Φιλανδικό μοντέλο της θητείας, το οποίοι θα οδηγήσει σε ένα στρατό, ο οποίος ουδεμία σχέση θα έχει με τις Ένοπλες Δυνάμεις όπως είναι τώρα. 

Ας δούμε τι προβλέπει το φινλανδικό μοντέλο.

“Η θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις της Φινλανδίας διαρκεί: 

165 ημέρες για τους στρατεύσιμους άνευ κάποιας εξειδίκευσης (απλών καθηκόντων)

255 ημέρες για τους στρατεύσιμους σε ειδικές κατηγορίες (νοσοκόμοι, στρατονόμοι, μουσικοί, ιερείς και πληροφορικής)

347 ημέρες για Έφεδρους Αξιωματικούς ή Υπαξιωματικούς και για στρατεύσιμους απαιτητικών καθηκόντων (οδηγοί φορτηγών / λεωφορείων, δύτες, χειριστές ταχυπλόου, ειδικές δυνάμεις, νομικοί) 

255 ημέρες έως 347 ημέρες για άοπλη θητεία.

347 ημέρες για τη μη στρατιωτική θητεία (κοινωνική εργασία).” 

Εάν καταλάβατε καλά όποιος δεν θέλει να πάρει όπλο για την Πατρίδα δεν τρέχει τίποτε. Τα “κορόιδα” θα πρέπει να φυλάνε τα σύνορα και να σκοτώνονται για την Ελλάδα. Ακόμη όποιος δεν θέλει καν να φορέσει στολή, θα μπορεί να ασχολείται σε κοινωνική εργασία, δηλαδή να ταΐζει λαθρομετανάστες παραδείγματος χάριν.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Δένδιας, ο καλός φίλος των Ρότσιλντ και  Ισραήλ, ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία και πρότεινε στον Σαμαρά την δίωξη των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

ΥΓ: ΣτΕ: Τέλος η υποχρεωτική Στρατιωτική Θητεία! – Ο Δένδιας μελετάει το Φινλανδικό μοντέλο:ο ΣτΕ με τρεις αποφάσεις του έκρινε ότι «αρκούν ειλικρινείς ιδεολογικοί λόγοι χωρίς ένταξη σε ορισμένο σχήμα ή διενέργεια πράξεων για να μην υπηρετήσει κάθε Έλληνας πολίτης ένοπλη ή γενικά στρατιωτική υπηρεσία», ενώ θεωρεί ότι δεν είναι αντισυνταγματικό οι αντιρρησίες συνείδησης να υποβάλλονται με νόμο σε αντίστοιχη προς την αντίρρηση «εναλλακτική θητεία».

 

Exit mobile version