Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Έλληνες της Μαριούπολης είναι υπέρ της Ρωσίας 

Απάντηση στην προπαγάνδα των αμερικανόδουλων “ελληνικών” ΜΜΕ: Οι Έλληνες της Μαριούπολης είναι υπέρ της Ρωσίας 

Καλά κρατάει η προπαγάνδα στα ελληνικά ΜΜΕ και η μόνη αντίδραση που υπάρχει είναι των απλών πολιτών, αλλά και σημαντικών έγκυρων αναλυτών που δεν είναι αμερικανόδουλοι, μία προπαγάνδα που παρουσιάζει τους Ρώσους σαν τέρατα και ότι το δίκαιο το έχουν οι Ουκρανοί. Έτσι άλλωστε δικαιολογεί το Σύστημα και Ν.Δ. και η πουλημένη αριστερά το γεγονός ότι στέλνουμε πυραύλους στους Ουκρανούς και κατ’ ουσίαν η Ελλάδα έχει εμπλοκή στον πόλεμο αυτό, ο οποίος δεν μας αφορά. 

Ό,τι και να κάνουν όμως, τους ξεφεύγει πότε-πότε η αλήθεια όπως σε άρθρο πριν από μέρες, στο οποίο ο Ουκρανός Αξιωματικός Αντριούτσενκο δηλώνει ότι η ελληνική κοινότητα είναι υπέρ των κατακτητών, όπου κατακτητές για αυτούς είναι οι Ρώσοι. Τονίζει χαρακτηριστικά ότι το 2014 το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της Μαριούπολης ήταν υπέρ της Ρωσίας.

Γίνεται δε συγκεκριμένος για την πολυμελή ελληνική κοινότητα και λέει χαρακτηριστικά: “Λυπάμαι που το λέω, όμως δυστυχώς στο μεγαλύτερο μέρος τους οι Έλληνες είναι υπέρ της Ρωσίας”.

Αναφέρεται επίσης και στις σφοδρές μάχες που έγιναν στο χωριό Σαρτανάς, όπου κατοικούν στην πλειοψηφία τους Έλληνες, οι οποίοι μετά τις μάχες επέστρεψαν εκεί και είναι υπέρ των Ρώσων. 

Αυτά βέβαια δεν θα τα δείτε να τα λέει κανένα μεγάλο κανάλι ή φυλλάδα γιατί ακολουθούν σαν σκυλάκια όπως και η κυβέρνηση και η αμερικανόδουλη αριστερά την προπαγάνδα της Ουάσιγκτον. 

Exit mobile version