Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο το 16% των Ελλήνων θέλει την εμπλοκή της Ελλάδος στο πόλεμο της Ουκρανίας !

Μόνο το 16% των Ελλήνων θέλει την εμπλοκή της Ελλάδος στο πόλεμο της Ουκρανίας! Η κυβέρνηση της Ν.Δ. με πρωταγωνιστή τον Δένδια ποδοπατεί την θέληση του Ελληνικού λαού

Σύμφωνα με έρευνα για τον πόλεμο της Ουκρανίας που διενήργησε το think tank Europian Council on Foreign Relations (ECFR) μόνο το 16% των Ελλήνων πιστεύει σε ενεργή υπεράσπιση της Ουκρανίας στον πόλεμο με την Ρωσία. Ακόμη το 48% των Ελλήνων σύμφωνα με την ίδια έρευνα πιστεύει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει παίξει αρνητικό ρόλο στην υπόθεση του πολέμου της Ουκρανίας, ενώ μόνο ένα 13% θετικό! 

Επί πλέον σύμφωνα με την έρευνα του ίδιου ινστιτούτου μόνο ένας στους δέκα ευρωπαίους πιστεύει ότι η Ουκρανία δεν θα χάσει τον πόλεμο με την Ρωσία, ενώ το 59% των Ελλήνων πιστεύει ότι πρέπει να γίνει ανακωχή και ειρηνική διαπραγμάτευση. 

Μετά από τα στοιχεία αυτά, τα οποία δεν χωρούν αμφισβήτηση και αποτελούν ξεκάθαρη εικόνα της ελληνικής κοινωνίας, είναι προφανές ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. με πρωταγωνιστή τον Δένδια ποδοπατεί την θέληση του ελληνικού λαού εκτελώντας εντολές των Αμερικάνων και στέλνει μέχρι και πυραύλους και τεθωρακισμένα στους αμερικανοκίνητους Ουκρανούς για να κτυπούν τους Ρώσους.

Exit mobile version