Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θα στείλουν και Έλληνες Στρατιώτες στην Ουκρανία; 

Θα στείλουν και Έλληνες Στρατιώτες στην Ουκρανία; 

Ενάντια στην θέληση του Ελληνικού λαού η Ελλάδα στέλνει οπλικά συστήματα, πυρομαχικά και χρήμα στους Ουκρανούς για να πολεμήσουν ενάντια στην Ρωσία βάζοντας την Πατρίδα μας σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Όλα τα πληρωμένα κοπρόσκυλα των ΜΜΕ αβαντάρουν την αμερικανόδουλη πολιτική με ελάχιστες τιμητικές εξαιρέσεις όπως η γνωστή δημοσιογράφος Κύρα Αδάμ που έγραψε: 

“Κύρα Αδάμ: Δύο χρόνια μετά τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, η οποία, παρά την τεράστια οικονομική και αμυντική βοήθεια της Δύσης, βρίσκεται στο κατώφλι της κατάρρευσης στο μέτωπο και στην οικονομία, Ευρωπαίοι ηγέτες, με πρωταγωνιστή τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν, ανοίγουν την πόρτα για αποστολή  ευρωπαϊκών στρατευμάτων στο μέτωπο Ρωσίας – Ουκρανίας σε αυστηρά διμερές επίπεδο και όχι συλλογικά, ως ΝΑΤΟ ή Ευρωπαϊκή Ενωση.

Στη διάσκεψη για την Ουκρανία, που έγινε στο Παρίσι την επαύριον της επετείου της ρωσικής εισβολής, ο πρόεδρος Μακρόν έριξε την ιδέα να μεταβούν δυνάμεις από ευρωπαϊκές χώρες στο πλευρό της Ουκρανίας, υποστηρίζοντας μια ιδέα του Αμερικανού ΥΠΕΞ, ο οποίος βεβαίως δεν μπορεί να προτείνει κάτι αντίστοιχο για τις αμερικανικές δυνάμεις, υπό την πυρηνική απειλή του Πούτιν.”

Σε πρώτο χρόνο η κυβέρνηση της ΝΔ δήλωσε ότι δεν θα στείλει Έλληνες στρατιώτες στην Ουκρανία. Τους πιστεύει κανείς; Και να σκεφτεί κανείς ότι τον 19ο αιώνα η Ελλάδα πλήρωσε ακριβά με αποκλεισμό από τους Αγγλογάλλους το ότι ήταν το πλευρό της Ρωσίας στον ρωσοτουρκικό πόλεμο της Κριμαίας. Το ίδιο και ο Όθωνας που για αυτό λίγα χρόνια μετά εξορίστηκε. Τώρα είμαστε με τους Αγγλογάλλους κατά των Ρώσων… Το θέλει αυτό ο Ελληνικός λαός; Όχι! 

Μόνο το 16% των Ελλήνων θέλει την εμπλοκή της Ελλάδος στο πόλεμο της Ουκρανίας! Η κυβέρνηση της Ν.Δ. με πρωταγωνιστή τον Δένδια ποδοπατεί την θέληση του Ελληνικού λαού – Διαβάστε: https://wp.me/pdqmH2-G6d

 

Exit mobile version